tak serio to taki dokuemnt jak pamietniki z wakacji czy dlaczego ja, to wszystko jest wymyślone aczkolwiek przyznam że w ciekawy i zabawny sposób
a to prawda tego im odmowic nie mozna :D
chociaz niektore sceny to chyba zapozyczyli z serii final destination ;pp albo odwrotnie ;p
no ja bym nie porównała tego dokumentu do tych polskich...:) ale tez nie sadze,żeby wszystkie przedstawione historie byly wymyslone...
zagrozenie czycha przeciez z kazdej strony... ostatnio ogladalam kobiete ktora czesto rozmawiala przez komorke w ktorej nagle wybuchla bateria i to jak najbardziej jest mozliwe ile przeciez bylo takich przypadkow czy jak facet ktory probowal pozbyc sie gniazda szerszeni zostal przez nich pogryziony sytuacje sa przedstawione w dokumecie sa bardziej podkolorowane zeby zaonteresowac widza ale jak najbardziej realne w zyciu...
zgadzam sie w pelni ;))
musza troche podkolorowac zeby ludzi przyciagnac, swoja droga w ktora strone zmierza nasze spoleczenstwo ze ogladamy sposoby na ludzka smierc? xDD
Co do autentyzmu przedstawionych historii nabrałem poważnych podejrzeń już po tym jak zobaczyłem odcinek z facetem przedziurawonym przez meteoryt podczas domówki :]