Emisja od 5 września o godzinie 16.45 w Czwórce! Polski tytuł to "Światło twoich oczu"!
Super, że w końcu premiera mimo że to remake "Esmeraldy" :) I tak będę oglądać, zwłaszcza dla mojej ukochanej Scarlet Gruber :) ♥
Osobiście uważam że niestety się TV4 się nie popisał - Oryginalna ''Esmeralda'' mnie nie wciągnęła i uważam tą telekę za sztuczną, wiec wątpię żeby było inaczej w tym przypadku a jest tyle innych telenowel od Televisy ):
Zgadzam się,osobiście też liczyłem na lepszą telke,po tych wszystkich powtórkach którymi nas widzów męczyli przez tak długi czas................ ;)
Może TV Puls po ''Zbuntowany aniele'' zdecyduje się na nowość, chociaż znając ich po pewnym czasie dadzą na 6 rano albo dadzą tylko do neta z powodu niskiej oglądalności ;)
Też mam taką nadzieje,choć fakt na TVPuls jest strach zaczynać coś oglądać dłuższego,chyba że jedynie film :D
Ja będę oglądać dla Scarlet Gruber .Jednak bym wolała inną telenowele np Lo imperdonable,Enamorándome de Ramón ,Hijas de la Luna .
Ja liczyłem na ''La candidata'', ''Yo no creo en los hambres'', lub ''Pasion y poder'' - Ale niestety takie z akcją w tle nie są u nas popularne - Mam jednak nadzieje że po nowej wersji ''Esmeraldy'' zobaczymy bardziej urozmaiconą takim watkami telenowelę .
''Bella y Bestia'' też po zwiastunach bardzo ciekawie się zapowiada - Czuje że to moje klimaty pytanie tylko czy TV4 zdecyduje się na mniej klasyczną telkę :)
Myślę, że Pasión y Poder czy Yo no creo en los hombres bardziej by się u nas sprawdziły niż Candidata czy Bella y Bestia. Nie wiem dlaczego tv4 juz od dawna nie kupiła żadnej telenoweli Salvador Mejia. Kiedyś było dużo telenowel jego produkcji i miały dobrą oglądalność.
Jak widać jest w czym wybierać - Szkoda więc że wybrali remake znanej już historii ):
Ale mam nadzieje że może TV Puls wykupi nową telkę od Telemundo jak skończy kolejną powtórkę Zbuntowanego Anioła - Najlepiej właśnie w klimacie ''Królowej Serc'', albo ''Santa Diabla'' .
Ja juz straciłam nadzieje, że tv puls zakupi nową telenowele. Ja najbardziej bym chciała La Patrona ,Los Miserbles, La Dona, En Otra Piel, Carazon Valentino.
Widzę że mamy podobne gusta :) - Z Telemudno dorzuciłbym jeszcze ''La querida del Centauro''
Co do TV Puls to też tracę nadzieję chociaż może że gdy zobaczą że TV4 ze swoją nową ''Esmeraldą'', radzi sobie dobrze w wynikach oglądalności to tez zdecydują się na nowość .
Od 3 września "Zbuntowany..." spada na godzinę 8.00. Więc wątpię, żeby TV Puls dał po nim premierę. Szkoda. Kiedyś w TV Puls mieliśmy całe popołudnie telek i do tego bardzo dobrych. W TV Puls leciało wiele "mocnych" telenowel np. "Królowa serc", "Za głosem serca" czy "Moje serce bije dla Loli". A teraz nic?
Chętnie zobaczył bym jakąś "mocną" telenowele, połączenie akcji i romansu np. z Televisy "Pasion y Poder", "La Piloto", "Vino el Amor", "Caer en tentacion" lub z Telemudno "La otra de piel", "La Patrona", "Pasion Prohibida" lub "La Dona". Ja osobiście nie lubię telenowel klasycznych o biednych głupich dziewczynach.
Ale widać mają niezły bałagan bo już od 10 września według telemagazynu ''Zbuntowany anioł'' wraca na godzinę 14 i 15 :) .
Obecnie na tv 4 po raz drugi /trzeci puszczają Esmeralde.Ucieszyłam się że w końcu jakaś nowa telka A tu po Esmeraldzie mamy remake Esmeraldy eh.