PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747262}

Świeża krew

New Blood
2016 -
6,4 438  ocen
6,4 10 1 438
Świeża krew
powrót do forum serialu Świeża krew

Ktoś oglądał już jakieś odcinki? Jak wrażenia? Polecacie?

ocenił(a) serial na 9
mitsui

Jestem po pierwszych 3 odcinkach, pierwsza sprawa. Dla mnie super serial. Uwielbiam kryminały, tu nic nie jest oczywiste od samego początku i super humor. No i polski akcent- Stefan jest świetny, polskie dialogi czasem. Ja polecam ;]

ocenił(a) serial na 6
BettyPe

No i te drzwi w biurze Leese - tym mnie wprost urzekli :D

mitsui

Dołączam się, serial bardzo dobrze się ogląda, postacie fajnie zbudowane, aktorzy w porządku, historie dosyć mocno trzymające w napięciu, także ok. Polecam. Jeden z lepszych ostatnio....

mitsui

Porządny, lekki kryminał z dużą ilością humoru i akcji. Choć sprawy nie są zbyt skomplikowane to trzymają w napięciu. Ogląda się bardzo dobrze.

mitsui

również jestem po trzech odcinkach. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Główni bohaterowie świetni. Ich relacja ciekawa. Sporo humoru. Naprawdę warto. Mam nadzieję, że nie zakończą na jednym sezonie

mitsui

serial, super, obejrzałam 7 odcinków. dużo humoru, głównych bohaterów nie da się nie lubić :) czasami trochę polskiego, główny aktor (Stefan) nie jest Polakiem, więc nie jest to idealna wymowa, ale poboczne polskie postacie, to już polscy aktorzy :)

ocenił(a) serial na 9
mitsui

świetny. Byłam bardzo zdziwiona, bo opisy takie sobie;)

mitsui

wiadomo czy będzie kontynuacja?