PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480710}
6,5 5,5 tys. ocen
6,5 10 1 5544
1000 złych uczynków
powrót do forum serialu 1000 złych uczynków

ze TV4 to pajace. Wola promowac denny serial niz cos naprawde fajnego
smiesznego i ciekawego. Dla tego moim zdaniem to najslabsza stacja i po
prostu omijam ja szerokim lukiem. I mam dziwne wrazenie ze czarni maczali w
tym ze serial nie bedzie kontynuowany swoje swiete palce A 1000 zlych
uczynkow jak dla mnie 8/10

ocenił(a) serial na 10
kubanexxx

No racja. TV4 robi sobie jaja i promuje denne gówna, niż coś naprawdę imponującego. TV4 robi fanom serialu 1000ZU na złość, promując już te nieśmieszne Włatcy móch. TV4 jest kompletnie do kitu, ale Polsat i TVN też lepsze nie są, bo Polsat Kiepskich usuwa z youtube i pokazuje też gówna, typu: Chirurdzy, Pierwsza miłość, a TVN usuwa też fajne i ciekawe filmiki z youtube, np. Wywiad z Cyganem i również promuje gówna, typu: Na wspólnej, Niania, itp. Najgorsze stacje, to Polsat, TV4 i TVN, a reszta jakoś ujdzie.

ocenił(a) serial na 1
kubanexxx

aha a czy nie pomyślałeś również i o tym że wina może stać nie tylko za tzw. głupią tv4 czy są inne powody na to że owy (eh śmieszny?) serial jest już nie emitowany .Czy najłatwiej znaleźć jednego winnego i przelać cała gorycz zamiast wyszukać prawdziwej przyczyny?

ocenił(a) serial na 10
hut334

Nie tylko przez TV4, bo to jeszcze wina Kędzierskiego, za to że nie kontynuuje tego seriale. Kolega mi powiedział, że gdzieś przeczytał, że to TV4, namawiało Kędzierskiego, żeby przestał kręcić 1000 Złych Uczynków i żeby dalej kręcił Włatcy Móch.

ocenił(a) serial na 10
szpszakal123

Czyli nową seie włatców móch będzie kręcił Kędzierski?. Byłoby super.