PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480710}
6,5 5,5 tys. ocen
6,5 10 1 5544
1000 złych uczynków
powrót do forum serialu 1000 złych uczynków

Widże,iż ten serial cieszy się dość dużym uznaniem wśród użytkowników filmwebu o czym świadczy także wysoka średnia ocen.Ja jednak do ów"dzieła"podchodzę sceptycznie.Najbardziej muszę pochwalić serial za płynną animację,oraz ładny wygląd postaci i otoczenia które zdaje mi się,jest zrobione całkowicie komputerowo(z drugiej strony jednak prymitywna animacja ,grafika i design postaci we włatcach móch mi nie przeszkadzał).Głowne z kolei mankamenty serialu to:mała ilość żartów,dość sympatyczne,ale jednak nieco bezbarwne postacie,mogące bohaterom włatców co najwyżej buty ciścić,czy de facto brak spójnej i ciekawej fabuły.Przykład;pod koniec 2 odcinka szatan mówił wygnanym diabłom,że wykrył wszechpotężne źródło dobra które ci mają wykryć i zniszczyć ,a w następnym odcinku wątek ten nie zostaje rozwinięty i nikt o tym nie wspomina.Zwłaszcza trzeci odcinek był taki bezpłciowy,bo dwa pierwsze były całkiem niezłe.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
filipedia

To dopiero 3 odcinki, więc ciężko stwierdzić czy to rzeczywiście prawdziwy animowany serial dla dorosłych czy kolejny komercyjny wytwór Pana Kędzierskiego (niektóre teksty nadal jak z przedszkola i nie chodzi mi tu o Kubusia i Lesia). Czekam na te zapowiadane "liczne nawiązania do literatury i kinematografii powszechnej". Odcinki "1000" do tej pory były co najmniej nudne. Owszem są w nich żarty, ale dla mnie mało śmieszne, takie wywołujące tylko uśmiech. Fenomenu WM nie rozumiem, tak samo jak wypowiedzi niektórych użytkowników, że to najlepsza "bajka" i nic lepszego nie powstanie. Narazazie pomimo wolnego startu i tak uważam "1000" za lepszy od "Włatców", ale to jeszcze nie serial, w którym żałowałbym każdego nieobejrzanego odcinka.

filipedia

Cóż, z tym źródłem dobra chodzi o tego ciapowatego sąsiada/super herosa :) IMO nie mogą go wykryć od tak po prostu. Pewnie za kilka odcinków wróci ten wątek.