Natrafiłem na informację, że serial 1000 złych uczynków nie będzie kontynuowany ponieważ ma on zbyt małą oglądalność i władze stacji postanowiły go nie kontynuować. Dużo większą oglądalnością cieszyła się szósta seria WM.
Serial 1000 złych uczynków oglądało średnio 160 tys. widzów, podczas, gdy Włatcy Móch cieszyli się oglądalnością na poziomie 3350 tys. widzów.
To w głównej mierze przesądziło o zdjęciu projektu z anteny. Przyszłość na razie nie znana.
Bo dla dzieci neo (bo to w większości jest widownia WM) ten serial jest za mądry.
Przecież tu nie ma "Dzień Dobry" i innych tekstów, to nie warto oglądać.
Jak dla mnie serial jest świetny. Martwiłem się, że powstanie coś na miarę WM, a tu całkiem fajny serial.
Mam nadzieje, że będzie dalej. Zarobili na 1 serii ponad milion, a koszty produkcji pewnie duże nie są, więc może będzie dalej.
Nie no, przepraszam, WM to bardzo fajny serial... był. Był, bo od momentu, kiedy Kędzierski przestał być głównym scenarzystą (zaczął wtedy prace nad 1000ZU), dopiero zaczęło się odcinanie kuponów...
A jeśli przestaną 1000ZU emitować... zawsze można trzasnąć petycją.
Nie twierdzę, że WM są beznadziejni, oglądam regularnie.
Lecz z każdym odcinkiem tracę nadzieje, że trafie ja jakiś dobry epizod.
Z obecnej 6 serii podobały mi się tylko dwa odcinki:
- jak organizowali wigilie
- odcinek ze świętem bożego ciała
Odcinki związane w religią jakoś najlepiej im wychodzą :)
Reszta średnia.
A niektóre całkowita porażka (np. jak się naćpali i myśleli, że lecą w kosmos)
Trzeba zrobić jakąś petycję. Wszyscy moi znajomi uważają, że "1000 złych uczynków" jest o niebo lepsze od WM. No ale oglądalność mniejsza, bo dzieci z podstawówki tego nie oglądały, ponieważ nie było Czesia...
A moim zdaniem serial wróci prędzej czy później. Nie uważam też by Włatcy mieli jakikolwiek wpływ na 1000 złych uczynków (chyba że np. Kędzierski powrócił by do pisania scenariuszy do WM bo odcinki na podstawie jego scenariuszy są zdecydowanie najlepsze). Szkoda, że serial schodzi z anteny bo to chyba jedyny dotychczas polski serial, który moim zdaniem mógł konkurować z konkurencją ze Stanów. Ja mam nadzieję, że Kędzierski zdecyduje się kontynuować historię, zwłaszcza że ostatni odcinek kończył się w ciekawym momencie.
1000 złych uczynków jest genialne. Włatcy much jest o niebo gorsze.
Liczę że 1000 zu będzie dalej kontynuowane :)
Szkoda że 1000ZU nie będzie kontynuowane, bo tak lubiłem oglądać ten serial. Jest lepszy niż te już niemodne Włatcy Móch. Włatcy Móch, już dawno przestały być rewelacyjne, tylko za 1 i 2 serii Włatcy Móch były dobre. A 1000ZU nadal jest dobry i rewelacyjnie ten serial wychodzi. Ale niestety lipa, bo dzieci neo i dzieci z podstawówki, wolą oglądać te już głupie Włatcy Móch. 1000ZU rządzi !!!
1000 Złych Uczynków, jest sto razy lepsze niż te już spartolone Włatcy móch. Szkoda że 1000ZU nie będzie kontynuowane, bo dzieci NEO, wolą oglądać Włatcy Móch.
Wysłałem list do Twórców serialu 1000 Złych Uczynków, żeby kontynuowali 1000 Złych Uczynków, a Włatcy móch przestali kręcić. Odpisali mi, że to już koniec 1 serii i że TV4 narazie się niewypowiada o kontynuacji Tysiąca złych Uczynków.
jak dla mnie włatcy móch są lepsi.
tysiąc złych uczynków też lubię i uważam że powinien być kontynuowany.
Moim zdaniem problemem tego serialu było to, że jest on za ciężki dla młodszych widzów, którzy głównie takie kreskówki oglądają. Włatcy Móch są znacznie lżejsi. Ja jednak uważam,że to świetny serial i po cichu liczę, że jeszcze pojawią się kolejne odcinki.