PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480710}
6,5 5,5 tys. ocen
6,5 10 1 5543
1000 złych uczynków
powrót do forum serialu 1000 złych uczynków

Uwielbiam humor pana Kędzierskiego , i jestem miłośnikiem zarówno WM jak i 1000Z. Ale to pierwsze lepsze. W 1000ZU brak tych wyrazistych postaci, jedynie prezes firmy gdzie pracuje maurycy ratuje serial i jego "Rogowie-cycki". Włatcy już stali się kultowi a charaktery postaci dokładnie pokazane. No ale mam nadzieje że serial będzie kontynuowany a postacie rozwijane. Przypominam że w pierwszym sezonie WM postacie też nie były jeszcze tak dopracowane pod względem charakteru. 7/10 Wole Czesia.

ocenił(a) serial na 7
marcikowal1

Uważam, że wogóle nie masz racji. Włatcy Móch to tandeta, ścierwo i kicz do kwadratu dla gówniarzy, co się tym gównem podniecają jak nienormalni. A 1000ZU to całkiem dobry serial, który jest inteligentniejszy i ma inteligentny humor. Wolisz Czesia, bo masz pewnie jakieś 11 lat i podniecasz się taką chała jak Włatcy Móch. Zrozum, że Włatcy Móch to humor dla idiotów. Nie wiem, co może być śmiesznego w czterech gówniarzach, robiących z siebie idiotów. Włatcy Móch to nieudolna podróbka South Park. A 1000 Złych Uczynków, jest dobrym serialem i liczę na jego kontynuację, bo naprawdę dobrze ten serial zaczęli.

1000ZU 7/10
WM 1/10

Dla gówniarzy, które inteligencję zostawili w lesie, Włatcy Móch są zajebiste, lecz dla normalnych ludzi, Włatcy Móch to totalne DNO !!!

Mietas93

Tacy jak ty,Mietas nie powinni mieć dostępu do internetu.Wogóle nie szanujesz zdania innych i jesteś chamski.Jesteś po za tym strasznym ignorantem, bo uważasz że włatcy mogą podobać się tylko dzieciom,a to nieprawda.Każdy może wyrażać swoje osobiste zdanie o danym filmie,czy serialu tak jak założyciel tematu i nikt nie ma prawa za to go gnoić.A ty piszesz takim tonem,jakbyś uważał się za nieomylną wyrocznię.Szkoda mi czasu dla takich ludzi jak ty,dlatego chłodno cię żegnam i nie pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
filipedia

Filipedia, jesteś kolejnym 11 letnim dzieciakiem, który jara się i podnieca taką tandetą jak Włatcy Móch. Włatcy Móch to marna podróbka South Parku. Jeżeli śmieszą Cię teksty, typu "Baj baj maszkaro" "Ona nie ma wacka" i błędy ortograficzne to współczuje takim osobom jak ty. Przecież to jest nienormalne. Jesteś dzieciakiem i nie możesz zrozumieć, że Włatcy Móch to najgorsze badziewie w Polsce, które robi takim dzieciaczkom malutkim jak ty wodę z mózgu. Polecam Ci prawdziwe klasyki, np. South Park, Alternatywy 4, Miodowe Lata, itp. a nie takie nieporozumienia pokroju Włatców Móch. Mówisz mi dzieciaku, że nie powinienem mieć dostępu do internetu ? Mów za siebie. Gdzieś przeczytałem, że uważasz 1000 Złych Uczynków za denny serial. Nie dziwię się, bo jesteś jeszcze niedojrzały i bawi Cię głupi Czesio, błędy ortograficzne i głupie obrzydliwe teksty. 1000 Złych Uczynków to inteligentniejszy serial i poważniejszy. Odpisz, jak zmądrzejesz i dorośniesz.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Mietas93

I przez takich małolatów jak ty, promuje się wszędzie taką szmirę jak Włatcy Móch. Po prostu Żal.pl. Niestety mamy głupie społeczeństwo. Jak jest inteligentny serial typu 1000 złych uczynków, to ludzie wolą taki obrzydliwy szajs, jak Włatcy Móch. Co się dzieje z tą Polską ?

Mietas93

Skoro dla ciebie każdy człowiek który lubi włatców móch jest głupim małolatem to mi żal ciebie.

ocenił(a) serial na 7
filipedia

A mi żal Ciebie, że lubisz te głupie Włatcy Móch. Jak można takie gówno jak Włatcy Móch lubić ? Przez te głupie Włatcy Móch, nasze społeczeństwo głupieje.

ocenił(a) serial na 10
Mietas93

Absolutnie się nie zgodzę, że Włatcy Móch są lepsze od 1000 Złych Uczynków. Jest zupełnie na odwrót. To 1000 Złych Uczynków jest lepszy od Włatców Móch. Dlaczego ? Bo 1000 Złych Uczynków to ciekawy, przyjemny i wciągający serial, który ma inteligentny humor, a Włatcy Móch to nieudana kopia South Parku. Włatcy Móch na początku były dobre, a potem to spadły na DNO. Mam nadzieję, że z 1000 złych Uczynków, nie będzie tak samo, jak z Włatcami Móch.

1000ZU lepsze od WM i nie próbujcie tego zaprzeczać.

logitech44

Bo co mi zrobisz?Dlaczego na tym forum można spotkać przede wszystkim ludzi,którzy nie tolerują zdania innych?

filipedia

Niekoniecznie. Ja Cię popieram. Akurat teraz już nie oglądam Włatców Móch ale oglądałem do odcinka jakiegoś 50-ego. Nie wiem dlaczego niektórzy mówią, że to jest debilne. Dobra niektórzy mogą oglądać to tylko dlatego, bo usłyszą jak ktoś se mówi kupa, gówno czy cycki ale nie wszyscy dlatego to oglądają. W odcinkach które oglądałem były ciekawe pomysły na odcinki, a charaktery bohaterów i ich dialogi niejednokrotnie pokazują studium psychiki dziecka. Nie wspominając już o innych stereotypach np. Pan Pułkownik, który jest typowym przedstawicielem dużej części starszych ludzi w Polsce (Bo za komuny było lepiej, kacapów trzeba lać, a wódeczka dobra na wszystko), Marcel, o którym nie trzeba nawet mówić wystarczy wyjść na ulicę, a takich Marcelów mamy pod dostatkiem. No i czy każdy z nas nie miał kiedyś takiej złośliwej jędzy Pani Frau, która ustawiała wszystkich po kątach i robiła złośliwe uwagi? Myślę, że takie ukazanie pozwoli niektórym pokonać to co ich dręczyło w dzieciństwie, a niektórym przywołać uśmiech na ich twarzy po wspomnieniu właśnie tych wczesnych lat:) Same postacie dzieci są niesamowite bo ukazują jak dziecko widzi otaczający go świat. Każdy z nas kiedyś na pewno jak był mały chciał sobie pobluźnić, poużywać, bawił się w wojnę, czy nawet kolokwialnie mówiąc interesował się i żartował z różnych rzeczy, które teraz mało go interesują jak kupa, siki itd itp:P I teraz naskoczą na mnie niektórzy pewnie, że no oni takich rzeczy nie robili nigdy. A powiem tak dzieciństwo rządzi się własnymi prawami i przez wszystko trzeba przejść. Nawet przez okres debilizmu. I Włatcy Móch świetnie to pokazują:) Ech mam nadzieję, że ktoś coś zrozumiał z mojego wywodu mimo że jest strasznie pokręcony. Po prostu pomyślcie, że nie taki diabeł straszny. Trzeba wszystko poznać a po głębszej analizie wysnuć kilka bardzo interesujących wniosków. Przyznam się, ze oglądając Włatców często miałem uśmiech na twarzy smiejąc się nie z bluzgów i różnych ekskrementów, tylko ze sprytnie dopasowanych ironii i dziecięcej naiwności:) Nie wiem jak z tym jest teraz ale w początkowych odcinkach było w porządku:)Łapię się na tym że chcę skończyć tego posta, ale łapię sie na tym że ciągle chcę coś napisać:) Nieważne kończę:) A co do 1000 złych uczynków uważam że było jednak ciekawsze niż Włatcy i tv4 popełniło wieeeelki błąd zdejmując to z anteny ale cóż:( Pozdrawiam

klosek_2

No,wreszcie jakiś inteligentny użytkownik filmwebu.Zgadzam się z tobą wyłączając ostatnie zdanie i opis pułkownika,bo moim zdaniem on raczej jest takim trochę stereotypowym polskim patriotą czasów Piłsudskiego,Dmowskiego i odzyskania przez Polskę niepodległości,więc wątpię by pochwalał czasy PRLu.Oczywiście szanuję twoje zdanie jakby co.Od siebie dodam jeszcze to,że higienistka to przykład stereotypowej miłośniczki liberalizmu,wolności słowa,kapitalizmu,zagorzałej przeciwniczki komunizmu,która śmiało korzysta z narkotyków,czy alkoholu.Czyli inaczej z charakteru przypomina wielu młodych Polaków/przedstawicieli zachodnich społeczeństw.Policjanci zaś to tacy stereotypowi stróże prawa wyjęci z Polski Ludowej.Mało inteligentni,łatwo dający się nabrać itp.Marian Kalina to typowy polski rolnik;klnie,dużo pije,nie grzeszy kulturą osobistą.A Mariola Wasilak to stereotypowa dziennikarka szukająca sensacji.Przy okazji,skoro napisałeś że oglądałeś włatców do około 50 odcinka to chciałbym ci polecic odcinki takie jak wioha,Festyn i Ani siur siur.Ten ostatni zwłąszcza warty jest oglądnięcia,bo pokazuje jak Polacy są w większości nietolerancyjni dla przedstawicieli innych kultur i religii.Pozdrawiam.

filipedia

Dzięki:) Dokładnie to samo myślę tylko jak napisałem w poprzednim poście już nie chciało mi się pisać i dziękuję za wyręczenie mnie:) O tym serialu naprawdę można pisać dużo niekoniecznie w złych słowach. Dzięki za polecenie odcinków postaram się obejrzeć. Podrawiam również.

PS DO INNYCH: Ludzie zobaczcie jak można prowadzić normalną merytoryczną dyskusję bez bluzgów i z argumentami bo coraz częściej na Filmwebie jest to niestety wartość zatracona.
I nawiązując do 1000 złych uczynków AVE (Satan) :P

Mietas93

Naprawdę dawno nikt na forum nie wyprowadził mnie z róznowagi jakością swojej wypowiedzi. Po pierwsze, żeby nie było niedomówień, mam 38 lat, więc kategoria gówniarstwa niestety mnie nie dotyczy. Po drugie od pierwszego sezonu oglądam oba seriale, z moim synem śmiejemy sie do rozpuku z "Władców", co przekonuje mnie, że ta kreskówka trafia do ludzi w każdym wieku. 1000 też mi się podoba - to rzecz trzecia. Ale pozwoliłam sobie wejść w Twój profil i zobaczyć oceny filmow. I tak - jeśli dobrze zauważyłam - wśród wszystkich są tylko dwa dla dorosłych, reszta to bajki (a wszystkim zarzucasz, że mają 11 lat), ale ok jak też kocham shreka czy epokę lodowcową. Jak jednak traktować wypowiedzi krytyczne osoby, która ocenia 3 część X- men i Spider - mana 10/10, Kevina we wszystkich częściach przeciętnie na 7/10, Stuarta Malutkiego na 9/10, a potem Asterixy, Garfieldy, Pottery... Nie zrozum mnie źle, ja też lubię takie kino, ale nie trzeba chyba obrażać w ten sposób ludzi. Forsowanie własnego zdania nie musi się równać z takim chamstwem. Naprawdę ludzie mają prawo dzielić sie na tych, którzy lubią Twoj serial lub nie i nie oznacza to, że są " nienormalnymi 11-latkami". Uff.. skończyłam i pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 1
idakuehn

nie ma to jak cofać syna w rozwoju razem ze sobą

braindead138

no tak sądziłam, że kultura to za mało i że otrzymam chamski komentarz...no to koniec Wersalu. BRAIN DEAD - to sie zgadza, ale chyba śmierć nie była bolesna, a przede wszystkim niezbyt dłuuuuga - jaki rozmiar taki zgon - odsyłam do nosicieli jedynie słusznych wizji i ocen - dobrze,że nie możesz, tak jak oni wyeliminować tych, co sądzą inaczej

ocenił(a) serial na 1
idakuehn

prawda w oczy kole co? Ta kreskówka jest debilna pod każdym względem i naprawdę przykro czytać, że rodzice sami pogrążają dzieci i serwują im taki chłam...