Dobry, brawo, że pojawił się Kędzierski, który ruszył zapomnianą u nas animację. Film mi się podoba i czekam na następne odcinki. Obawiam się jednego - tylko patrzeć jak pojawią się głosy, że film promuje satanizm, kazirodczość i wszelkie inne grzechy tego świata. Znajdą się ,,fachowcy'', którzy nie zostawią suchej nitki na serialu dopatrując się w nim wszystkiego co najgorsze na tym świecie.
Też to miałem napisać. Serial świetny ale na pewno niedługo doczego się darmowej reklamy ze strony "Naszego Dziennika", "Faktu" Trwam czy Radia Maryja.
Nic tego serialu nie powstrzyma. A Fakt mnie ostatnio wjebał w ziemię, czyli poprostu wku...Wypisuje jakieś przereklamowane głupoty na temat gier komputerowych. Myślą, że jak rodzice to zobaczą, to zabronią kupować dzieciom gier komp. To, że morderstwo w Rumunii na tle gier komp. się stało, to odrazu piszą, że mogło się to stać w Polsce. Rumunia to zapyziały kraj, z tego masowego głodu, w dupach tych rumuńskich dzieci się poprzewracało. Sorry za niezgodność z tematem.