PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=340223}

1300 gramów

3 lbs.
2006 -
7,3 307  ocen
7,3 10 1 307
1300 gramów
powrót do forum serialu 1300 gramów

wczoraj widziałam przez chwilę jeden odcinek i nie wiem czemu skojarzył mi się od razu z Dr House. moze nie pod wzgledem humoru, nie potrafie dokladnie okreslic skad to skojarzenie. chodzilo chyba raczej o oprawe muzyczna...

aneczka_89

Jak dla mnie ten serial powstał dlatego, że twórcy, na fali popularności "Dr House'a" chcieli stworzyć kolejne medyczne cudo, tyle, że tym razem sięgnęli po neurochirurga. I niestety nie bardzo im się to udało... Ja oglądam ten serial tylko dla Marka Feuersteina, bo Tucciego też niezbyt cenię. Fajna jest też ta Adrienne co chodzi boso...

ocenił(a) serial na 8
aneczka_89

Neurologia :)
Mi się podobają obydwa seriale. No i mogę w trakcie zgadywać gdzie znajduje się uszkodzenie lub ogólnie w czym tkwi problem (jest to po części związane z moim przyszłym zawodem ;)). Ale chyba jednak House jest do tego rodzaju zabawy lepszy ;) Mimo wszystko uwielbiam obydwa seriale i cieszę się, że Polsat emituje więcej odcinków niż swego czasu leciało na Hallmark-u

ocenił(a) serial na 6
aneczka_89

ja oglądam 1300 gramów tylko dlatego że w tym czasie w tv nie ma nic lepszego, serial raczej przeciętny, czego nie można powiedzieć o Dr Housie, który uwielbiam głównie za sprawa wyrazistego głównego bohatera