PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=779721}

19+

2016 - 2022
4,8 2,1 tys. ocen
4,8 10 1 2120
19+
powrót do forum serialu 19+

Takiego badziewia, ale moja bardzo bliska koleżanka nie ma co robić w domu i to ogląda. Sama z ciekawości obejrzałam kilka odcinków i czasem czytam streszczenia odcinków jak mi się nudzi i wnioski nasuwają się same. Mianowicie: chłopaki się tam dziewczynami wymieniają jak płytami z muzyką, w wieku 19-20 lat robi się tam karierę o jakiej można tylko pomarzyć, w takim tempie umieralności i karalności połowa nie dożyje 30-stki, a druga połowa będzie siedzieć w pierdlu. Strasznie płytki serialik jak wszystko paradokumentalne, ale no ogląda się to źle i to bardzo. Podobnie jak "Ukryta prawda", aczkolwiek jakby mnie ktoś trzymał na muszce to już wolałabym to drugie przemęczyć. Nie rozumiem jak dorosłemu człowiekowi może się to podobać

Nieznajoma_2_2

Masz całkowitą rację. Kiedyś też widziałem trochę odcinków tego tworu i dziś stwierdzam, że to konpletne dno i wodorosty w sumie jak każdy tego typu wytwór np. Ukryta prawda, Trudne sprawy, Sędzia...
Wszystko na jednym poziomie. Nie rozumiem jak takie wytwory utrzymują się tak długo ma antenie i mają nawet 1000 odcinków. Ja nawet z nudów czasem jak włączę TV i leci jakaś Ukryta prawda albo Sędzia Wesołowska akurat to po 10 minutach patrzenia mam dosyć.

Nieznajoma_2_2

mi się nie podoba i to denny serial dla gimbazy