PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644133}

22.11.63

11.22.63
2016
7,6 19 tys. ocen
7,6 10 1 19187
6,6 14 krytyków
22.11.63
powrót do forum serialu 22.11.63

Z tego co pamiętam, mitologia serialu zakłada, że po powrocie następuje reset. Po powrocie nic się nie zmienia. Żeby zachować zmiany należy ZOSTAĆ. Skąd więc zmiany po powrocie? Skąd ruiny, obozy Kennedyego? Skąd ZMIANY? Wg logiki świata przedstawionego, żeby te zmiany zarejestrować, należałoby zostać w zmienionej przez udaremniony zamach ścieżce rzeczywistości, ale wtedy nasz bohater miałby z 70 lat. Dla mnie to już koniec serialu. Poprzednie 7 odcinków oceniałem na jakieś 6-7. Teraz ocena spada na 3. Nie toleruję logicznych absurdów.

ocenił(a) serial na 7
zatracony

ehh... reset następuje po powtórnym powrocie do roku 63 i było to dokładnie tak powiedziane na początku.

ocenił(a) serial na 7
michrem

do roku 1960 oczywiscie

ocenił(a) serial na 7
zatracony

To dziwne, że ta myśl naszła Cię dopiero po ostatnim odcinku, bo przecież na samym początku serialu, kiedy Jake nie wierzył Alowi, że zmiany z przeszłości będą miały wpływ na teraźniejszość, cofnął się do roku 1960 i wyrył w drzewie inicjały "JFK". Wszystko się resetuje dopiero kiedy WRACASZ do PRZESZŁOŚCI, a nie do PRZYSZŁOŚCI. Poza tym napisałeś: "Po powrocie nic się nie zmienia. Żeby zachować zmiany należy ZOSTAĆ. Skąd więc zmiany po powrocie?". To jest dopiero logiczny absurd :P

ocenił(a) serial na 7
hajime_ok_lecki

Fakt. coś mi się pomerdało.

ocenił(a) serial na 7
zatracony

Najlepszym się zdarza :D