PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766135}

24: Dziedzictwo

24: Legacy
2016 - 2017
6,3 922  oceny
6,3 10 1 922
24: Dziedzictwo
powrót do forum serialu 24: Dziedzictwo

Jak wrażenia po obiecującym pierwszym odcinku?

ocenił(a) serial na 10
rafiq11

10/10 :)
Lepsze 24 bez Jacka niż żadne 24.

Antenelles

Otóż to. Jak ma nie być żadnego 24, to wolę dostać chociaż taką namiastkę. :)

ocenił(a) serial na 3
rafiq11

Obiecującym ? To wstyd porównywać nawet do najsłabszych serii z Kieferem, gdzie od razu człowiek został wessany w historię. To jest po prostu słabe. Co dziadek Alfred mówił o trzęsieniu ziemi ?

hist1410

ja tam tego nie porównuje do oryginalnego 24 z Kieferem, a taktuje jako dobry serial akcji, który jest zrobiony w tej samej konwencji.

ocenił(a) serial na 6
rafiq11

Szału nie ma, tragedii też nie. Ja tam zamierzam dać serialowi szanse, a nie oceniać przez pryzmat 24 z Jackiem, bo jestem pewny, że będzie to słabsze. Ale nie musi być słabe ;)

rafiq11

chyba wiem dlaczego tym razem główny aktor musiał być murzynem, skoro w Empire również byli i to przyciągneło kilkanaście mln widowni, to myśleli że tym razem też to się sprawdzi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
rafiq11

Przyznam, że jestem miło zaskoczony. Miałem spore obawy co do obsady, ale po pierwszym odcinku dają radę. Oczywiście, brakuje Jacka, ale nie jest tak, że Hawkins psuje serial. To po prostu inna postać, chociaż mam nadzieję, że jeszcze pokaże, na co go stać. :) Wydaje mi się, że intryga bardzo fajnie może się rozkręcić, ale to się okaże za kilka odcinków. Póki co jestem na tak - to wciąż stare dobre, dynamiczne 24.

rafiq11

Pierwszy odcinek miał widownię 17,6mln.

ocenił(a) serial na 9
rafiq11

Drugi odcinek zanotował oglądalność na poziomie 6,1mln+. Wynik chyba jak najbardziej dobry.

dimeo32

Zabawna sprawa bo chyba nigdy nie miał żaden odcinek oglądalności tak wielkiej jak 17, 6 mln, a mimo to większość głosi, iż to rozczarowujący wynik. A identyczną oglądalność miało w zeszłym roku premiera XF i mimo tego że spadała z odcinka na odcinek, ale na tyle się trzymała, że jeśli chodzi o oglądalność to był wielki sukces dla FOX. Ciekawe czym oni się kierują że tak samo wysoką oglądalność w przypadku jednego serialu uważają za sukces a w przypadku drugiego, który nigdy tak wysokiej nie miał to rozczarowanie? Wiem że przyczynił się do oglądalności SUper Bowl, ale powinni z takiego wyniku się cieszyć, zwłaszcza że poprzedni powrót 24 w 2014 roku miał oglądalność około 8 mln czyli jeszcze raz tyle. A teraz przecież bez Sutherlanda w obsadzie i jak na taki powrót to dobry wynik.

michax77

Drugi odcinek miał już 6mln. Serial dobry, porównywalny do 2-3 sezonu 24 godziny, ale wciąga strasznie. Ten serial najlepiej ogląda się maratonem i polecam każdemu tak to oglądać