PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2449
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

No właśnie jak sądzicie:czy rosjanie naprawdę stracili Jacka?. Cichy zegar każe sądzić że niestety tak. Brak oficjalnego info o dziesiątym sezonie niby również. A może jednak będzie dziesiąty sezon i Jack wróci do akcji. Kwestia Rosji jest teraz bardzo ,,modna,, więc twórcy wstrzelili się w bardzo aktualny temat.

WOLVERINE55

Cichy zegar był chyba też na koniec 6 sezonu, a tam absolutnie nic nie wskazywało na jakąkolwiek śmierc.
To swojego rodzaju furtka na ewentualne następne sezony. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu zanim dowiemy się o następnym ;)

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Musi być następny sezon!,przecież Jack nie zabił jeszcze tego faceta który bezpośrednio zabił Audrey. Facet zwiał do samochodu. No chyba że dopadli go potem lub ja coś przeoczyłem.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Oficjalnego info nie ma, ale wróbelki ćwierkają o lecie 2016.

ocenił(a) serial na 10
hist1410

Szkoda że tak długo... No ale mam nadzieję że dzięki temu jakość scenariusza będzie co najmniej tak dobrał jak tego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Eeee Jack nie zginał i nie zginie nigdy :P twórcy zawsze sobie zostawia furtke robiac otwarte zakonczenie. A jeśli następny sezon zobaczymy dopiero w 2016 to może nawet i lepiej. 24 maja taki trend, że im dłuższa przerwa miedzy sezonami, tym nastepny sezon jest lepszy. Tylko pytanie jak Kiefer się będzie trzymał do tego czasu, bo młody to on już nie jest.

ocenił(a) serial na 10
polluma

E tam nim starszy tym lepszy:-). W serialu wygląda dużo gorzej niż ,,prywatnie,,.

ocenił(a) serial na 9
polluma

nie sądze by było prawdą że im dłuższa przerwa miedzy sezonami tym lepiej, owszem ten był spoko, ale coś mi końcówka nie pasowała, z tymi Rosjanami było oczywiste że go złapią, bo tamten wąsaty jak umierał to mówił że zawsze będą go ścigać czy coś. z tym kolejnym sezonem to też nie wiadomo, takie przeciąganie wszystkiego. mogliby np zrobić taki dłuższy odcinek, jakieś fajne zakończenie dla Bauera, skoro nie chcą go zabić. z resztą co by było dalej? jak ucieka z Rosji? znowu ratuje prezydenta? Bauer stracił Audrey, w Rosji pewnie nieźle go przemaglują, niezbyt dobrze z nim może być, chociaż nie z takich rzeczy wychodził. Czekam na inwencję scenarzystów

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Nie, nie stracili. Będą tego już dawno zepsutego kotleta odgrzewać do zerzygania. Miałem nadzieje że z tym sezonem (baaaaardzo mocno średnim) ta historia się wreszcie zamknie, ale nie. Kolejny pieprzony cliffhanger.

ocenił(a) serial na 9
Floyt

Idź być trollem gdzie indziej.

ocenił(a) serial na 5
animagus

Jak ci brakuje kontrargumentów to nie nazywaj innych trolami bo sam z siebie robisz kretyna.