Dzisiaj coś mnie tknęło i postanowiłem sprawdzić ile polubięń ma ,,24 LAD,, na Facebooku i jestem pod wrażeniem tych 4.8mln;-). Zajrzałem też na profil mojego do niedawna ulubionego serialu na literę ,,H,, o podobnej tematyce i tam jest tylko...1.8mln, nie no spora różnica:) Choć to może nic nie znaczy, aha oczywiście sam też dałem im kciuka;-).
wow, dosyć duża ilość polubień 24 LAD, fajnie;) , widocznie ilość oglądalnośći w jakis sposób przekłada sie na licze poluben, chociaż nie zawsze tak jest. A co to tego serialu na H, to on ogolnie miał słaba oglądalność jak leciał w tv
poprawka ,fakt ze są tam zdjecia z obecnego sezonu to jednak ta strona funkcjonowałą jak były jeszcze stare sezony 24 godzin dlatego maja aż 4,8 mln,. A 24 LAD ma na jednej stronce 97.876 tys a na drugiej 117 tys.
No możliwe nie zmienia to faktu że ładny wynik. A ten serial na ,,H,, chyba nie miał takiej słabej oglądalności, choć może się mylę...
no ładny wynik:) z tego co czytałam i podają na różnych stronach to serial na H miał oglądalność od 1,5 do ok 2,5mln.
No fakt rekord tego serialu to jak na razie 2.40 mln. Po trzecim sezonie wątpię by mieli więcej... Ale widać wyniki ich zadawalają...
wlaśnie dziwie sie ze piszą ze taka świetna oglądalność serialu na H, a niektóre seriale miały większą a były anulowane po 1 sezonie albo po kilku odcinkach. Nie wiem od czego to zależy, ale serial na H miał dla mnie niską oglądalnośc jak na możliwośći usa
No ale poza tym nagród trochę ten serial zebrał, może dużo ludzi ogląda legalnie on-line?.
no fakt nagród ma dużo:) nawet bardzo dużo:) no może oglądają on-line. Ale może miec tez sporą ogólnie oglądalność w europie, czego nie wiemy, bo jak sa wyniki oglądalności to tylko z usa
no nie do konca tak gdzieś, bo za sprzedaż emisji to niezłą kasę dostają, a w europie tez sa popularne takie seriale