He no właśnie jak myślicie będzie coś pomiędzy Kate i Jackiem w tym sezonie?.
Ona robi wrażenie jakby była nim zafascynowana i jest chyba w typie Jacka:-).
Nie żebym był jakoś specjalnie za, mam uraz do takich wątków po finale trzeciego sezonu serialu z mojego avtara. No i fakt 24 to nie romansidło i dobrze:-D.
nie między nimi na bank nic nie będzie, pozatym na Kate leci ten młody analityk wiec i ona coś pewnie z nim bedzie krecić, ale z Jackiem to by nie przeszło:)
nie jakoś mi to nie pasuje, miedzy nimi , w sumie Kate to mi cały czas pasowała do Navarro, juz bardziej licze ze Jack przynajmniej coś zakręci z Audrey znowu, fakt ze ona ma męża ale widac ze dalej Jack'a kocha
Może nie pasuje ale już są komentarze w stylu:Jack+Kate fall in love(ach ta miłość;-)). Ja tam nie mam nią naprzeciwko.
wiem ze są takie komentarze, ale jak dla mnie między nimi nie ma zadnej chemii, bo on dalej kocha Audrey, w ostatnim odcinku tez to było widac jak o nią pytał
A ja mam taką teorię może Navaro ucieka przed Jackiem po tym jak próbował zabić Crossa ale trafił i zabił(?) Audrey?.
hmmm ciekawe, albo prędzej Jack wszyszystkim teraz bedzie kierował i bedzie ścigał Navarro za zdradę USA i wrobienie męża Kate i będzie pomagał Kate bo w końcu ona tez mu pomogła
Wiesz przydał by się jakiś ,,znaczny trup,, bo na razie w tym sezonie jest strasznie ,,sielankowo,, pod tym względem...