PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

He no właśnie jak myślicie będzie coś pomiędzy Kate i Jackiem w tym sezonie?.
Ona robi wrażenie jakby była nim zafascynowana i jest chyba w typie Jacka:-).
Nie żebym był jakoś specjalnie za, mam uraz do takich wątków po finale trzeciego sezonu serialu z mojego avtara. No i fakt 24 to nie romansidło i dobrze:-D.

WOLVERINE55

nie między nimi na bank nic nie będzie, pozatym na Kate leci ten młody analityk wiec i ona coś pewnie z nim bedzie krecić, ale z Jackiem to by nie przeszło:)

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Lecieć może ale kto wie...

WOLVERINE55

nie jakoś mi to nie pasuje, miedzy nimi , w sumie Kate to mi cały czas pasowała do Navarro, juz bardziej licze ze Jack przynajmniej coś zakręci z Audrey znowu, fakt ze ona ma męża ale widac ze dalej Jack'a kocha

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

No wiadomo, najważniejszy wątek;-).

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Może nie pasuje ale już są komentarze w stylu:Jack+Kate fall in love(ach ta miłość;-)). Ja tam nie mam nią naprzeciwko.

WOLVERINE55

wiem ze są takie komentarze, ale jak dla mnie między nimi nie ma zadnej chemii, bo on dalej kocha Audrey, w ostatnim odcinku tez to było widac jak o nią pytał

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

A ja mam taką teorię może Navaro ucieka przed Jackiem po tym jak próbował zabić Crossa ale trafił i zabił(?) Audrey?.

WOLVERINE55

hmmm ciekawe, albo prędzej Jack wszyszystkim teraz bedzie kierował i bedzie ścigał Navarro za zdradę USA i wrobienie męża Kate i będzie pomagał Kate bo w końcu ona tez mu pomogła

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Wiesz przydał by się jakiś ,,znaczny trup,, bo na razie w tym sezonie jest strasznie ,,sielankowo,, pod tym względem...

WOLVERINE55

no wiem, mogłby chociaż umrzeć Reed ale na bank nic mu nie bedzie,

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Kate fajniejsza od Audrey;-).

WOLVERINE55

no wiem ze fajniejsza:)

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

No i Ivone to nasza rodaczka więc trzeba wspierać:-). A Audrey tylko gada:-wiedziałam że jesteś niewinny- ale jakoś sobie ,,radziła,, bez miłości swego życia a nawet wyszła za mąż. A Kate poza początkiem ciągle po stronie Jacka;-).