Obejrzałem wczoraj finał ósmego sezonu ''24'' i w kontekście tego mam niedosyt w ''24 LAD''.
Chodzi mi mianowicie o prezydenta Surkowa, co się z nim stało po ujawnieniu rewelacji na temat zamachu na Hassana?.
A może coś przegapiłem bo w LAD jest wątek rosyjski ale nic o tym kto jest teraz prezydentem Rosji a jestem ciekaw.
Rosja to kraj o dziwnych standartach jak wiadomo...
Witaj:) bardzo prawdopodobny jest taki scenariusz, że świat się dowiedział o udziale rosjan w śmierci Hassana, pokrzyczał, nałożył sankcje, zablokował rachunek jakiemuś ministrowi, w zamian Suworow nalożyl embargo na jabłka z pewnego kraju sąsiadującego z Rosją, a na końcu każdy zapomniał o całej sprawie bo nikt nie chciał wojny z Rosją:D
Ja lubię ten serial za ciekawą fikcję polityczną... Prezydent Rosji przez pierwsze sezony jawił mi się jako porządny facet który słucha żony(nigdy bym o to rosyjskiego prezydenta nie podejrzewał). Ja myślę że Surkow musiał zrezygnować i teraz knuje intrygę by wrócić do władzy. To byłby niezły pomysł na 10 sezon...
Pomysłów jest sporo, o ile Rosjanie wychodzą z założenia, że Jack jest zbyt cenny, żeby go zabijać:) Chociaż ich działania w 24 LAD ewidentnie były skierowane na zabicie go (uderzenie ciężarówką w samochód Jacka i Kate (jakim cudem oni ro przeżyli bez żadnej draski??!!:)) Może Rosjanie go pozyskali, żeby wykonał dla nich jakieś podłe zadanie albo wręcz zapobiegł jakiemuś spiskowi w Moskwie??? Ja bardzo niecierpliwie czekam na informacje odnośnie kolejnego sezonu. Po tym czuje ewidentny niedosyt:) Było by miło żeby w 24 lad 2 wrócił Belcheck ("po prostu Belcheck jak Madonna" :))) Tymczasem za tydzień dowiemy się co się działo z Tony'm !!! 24 solitary nadchodzi:D
Tonny jest zły i dobrze mu tak po siódmym sezonie:D.
Co najwyżej mogli mu tego faceta pozwolić zabić pod koniec.
Bo to tylko zniszczyło życie Renne(szkoda mi jej). Też na coś takiego liczę Jack jest niezastąpiony jak wiadomo.
A Kate na drugą żonę Jacka:D(taka moja fantazja:D).