PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

Odcinek 6

ocenił(a) serial na 8

Stare, dobre 24 godziny. Zaskakująca końcówka, bo nie powiem, polubiłem Navarro. Jedyną rzeczą, której bym się przyczepił to magiczny granat zabijający tylko Anglików :D

ocenił(a) serial na 10
jkane

To jeszcze pytanie ilu zginęło, a i ilu zostało ogłuszonych. Bo w zasadzie stali prawie tak samo blisko jak Jack, a on wyszedł bez najmniejszego szwanku. Zresztą watpie, by całe MI5 weszło do środka, więc teoretycznie na zewnątrz powinno czeakć jeszcze kilku agentów, choćby tych co zawinęli Belchecka. Inna sprawa, że zachowanie handlarza bronia dość dziwne, ostatecznie jest on przestępcą, a nie terrorystą, a tacy na ogół woleli zachować życie i targować się o immunitet w zamian za informacje.

Ale tak to się zgadzam, że świetny odcinek. Simone pewnie przeżyje i Jack dopadnie ją w szpitalu. Ciekawe z kim rozmawiał Navarro w pierwszym momencie miałem skojarzenie z ruskim dyplomatą, ale pewnie ujawni się jeszcze jakis czarny charakter, co pociąga za sznurki. I bardzo dobrze, sama rodzinka Al Harazi nie mogła być jedynym przeciwnikiem.

ocenił(a) serial na 8
Charlie_TSW

Myślę, że rozmawiał z kimś kogo już znamy.
Jeśli kogoś nie znamy to nie zmieniają głosu przez telefon, a jeśli znamy to zmieniają.;)

ocenił(a) serial na 10
Charlie_TSW

Z handlarzem sprawa wygląda tak, że współpracuje z terrorystami i pewnie wolał zginąć niż wyśpiewać coś na przesłuchaniu a potem trafić w ręce Margot.

reese

Wątpliwe aby sprawa tak wyglądała. Wspomniany handlarz miał większą i lepiej wyszkoloną ekipę. Ciężko jest się bać Margot, która na usługach ma syneczka, córeczkę(która w dodatku przeszła przemianę) i dwóch tępych karków. Jakoś nie sprawiają oni wrażenia specjalnego zagrożenia. Akcji z granatem też nie rozumiem, kompletnie pozbawiona sensu. Gość pierwsze o co spytał, to pieniądze, więc dość oczywiste jakie były jego priorytety.

ocenił(a) serial na 10
jkane

Faktycznie świetny odcinek. Nie nudziłem się ani przez chwilę. Angole rozwalili cały plan Jacka w sumie. Ciekawe co dalej wymyśla?. Co do Navaro to jak na faceta który pali się grunt pod nogami to był dość spokojny.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Nie oglądałem od 1 odcinka, ale jeżeli takie były jak ten, co wczoraj to bardzo dobry sezon. Dobrze, że przed odcinkiem wyjaśnili co i jak.
Jack pewnie wykończy tę babkę

Bogdan4674

podejrzewam ze zakończy się ten serial podobnie jak 4 czy 6 sezon (nie pamiętam)- Jacka przejmą

WOLVERINE55

teraz pewnie oprócz anglików będą Jack'a ruscy ścigać bo mąż Audrey go sprzeda im żeby sie go pozbyć, a faktycznie Navarro był coś zaspokojny, coś tu nie gra i czemu akurat męża Kate wrobił i z kim?

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Może mąż Kate coś ma za uszami ale nie koniecznie to za co siedzi?.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Mąż Kate nie żyje - popełnił samobójstwo, choć po ostatnim odcinku można się zastanawiać czy ktoś mu w owym samobójstwie nie pomógł.

ocenił(a) serial na 10
Charlie_TSW

No to mamy nowy ciekawy element w serialu, bo kto wie co Kate zrobi jak się dowie...

WOLVERINE55

jak się dowie to zabije Navarro:P ej a w którym odcinku mowili ze on sie zabił?

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

I sezon skończy się ucieczką Jacka i Kate...hm.

WOLVERINE55

albo Kate przejmie oddział po Navarro, a Jack albo zostanie wsadzony do wiezienia albo znowu bedzie uciekał

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Wszystko zależy od tego czy to faktycznie będzie ostatni sezon...

WOLVERINE55

nom, ale czytałam ze Sutherland powiedział ze już jest za stary na Jack'a i ze to był jego ostatni sezon, ale zobaczymy, bo oglądalność w usa nie jest zachwycająca

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Stary ale jary. No każdy serial traci w końcu oglądalność...

Charlie_TSW

popełnił samobójstwo? oglądałąm wszystkie odcinki i nic mi nie wiadomo o tym, kiedy o tym mówili?

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

W pierwszym odcinku wspomieli o ile dobrze pamiętam. Zresztą jak nie wierzycie, to macie tutaj: http://24.wikia.com/wiki/Adam_Morgan