PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

I kolejny świetny odcinek za mną. Działo się całkiem sporo, szkoda że w ostatniej scenie nie wszystkie postacie zginęły (he, he). Ciężko wskazać jednoznacznie najlepszą scenę w tym odcinku, mogę jednak wskazać jedną słabszą to jest rozmowa Jacka i Audrey przez telefon. Finał zapowiada się świetnie, ja tam już wiem kto zginie(jeśli ktoś chce wiedzieć niech zajrzy do tematu o zwiastunie finałowego odcinka). Szkoda że to już koniec mam nadzieję że ciąg dalszy nastąpi za rok;-).

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Odcinek rewelacyjny, tak samo jak poprzedni :)
Naprawdę już dawno nie czułem takich emocji oglądając jakikolwiek serial.
Już nie mogę się doczekać finału, mam nadzieję że przedłużą jednak produkcję 24 Godzin, wraz z Jackiem i Yvonne Strahovski.

Wiadomo jaka oglądalność była ?

ocenił(a) serial na 10
simulationsite

Każdy odcinek powyżej 5 milionów. Rekord to coś ponad 8 milionów czyli całkiem dobry. Choć ja się nie znam:-).

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Zgadzam się, kolejny świetny odcinek. Jestem ciekawa jak rozwiążą konflikt z Chinami, a z drugiej strony z Rosjanami, w końcu zamordowano ambasadora. Nie mogę uwierzyć, że to już koniec, ale za takim 24 tęskniłam - sytuacje bez wyjścia i szybkie tempo akcji. Tak nawiasem mówiąc w którym sezonie pojawiła się postać Chenga? No i faktycznie oglądalność jest całkiem całkiem, a zazwyczaj 24 ma najwyższą w swoim paśmie (i zdaje mi się, że wciąż rośnie - ten odcinek miał 6 milionów). :)

Armell

Cheng pojawił się w sezonach 4,5,6.

Co do odcinka to faktycznie świetny. Nie mogę się doczekac rozwiązania całej sytuacji. 24 godziny pełną gębą. Twórcy po raz kolejny nie zawiedli!

ocenił(a) serial na 8
Maniek2008

Znakomity odcinek. Napięcie sięga zenitu. Los kilku osób jest poważnie zagrożony. Nie mogę doczekać się finału.

P.S. Według wcześniejszych plotek ta scena w parku miała być sceną finałową. Było wiadomo, że 3 osoby zginą w parku, a jedna przeżyje. Ale oni kręcą dwa odicnki równocześnie i prawdodpboonie ta scena była kręcona jako jedna z ostatnich.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

Ja bym tylko chciał jakiegoś konkretniejszego wyjaśnienia dlaczego Rosja tak bardzo chce Bauera, bo w tym odcinku znowu to powtarzają i robią tego jakąś sprawę rosyjskiej dumy narodowej. Tak, wiem, Jack zabił rosyjskiego ambasadora bla bla, ale czy już nikogo nie obchodzi fakt, że ten ambasador był zamieszany w zamach terrorystyczny w Nowym Jorku? I to jeszcze działając na polecenie swojego prezydenta? Na miejscu Rosji pozbyłbym się wszelkich powiązań z tym człowiekiem i zrobił z niego kryminalistę tak, jak Chiny zrobiły to z Chengiem. Swoją drogą fajnie, że odcinek "na czasie" odnośnie Rosji próbującej zwiększyć kontrolę nad Europą wschodnią ;)

ocenił(a) serial na 8
jkane

Tu cały czas chodzi o ten ósmy sezon. Jack nie tylko zabił ambasadora , ale i zrobił masakrę w ambasadzie. A jak wiesz ambasady są zawsze traktowane na specjalnych zasadach. I w razie jakiegoś ataku na nie, państwa traktują to niezwykle poważnie, jak atak na własny kraj. Poza tym, to że Suvarov był w to zamieszany pewnie zostało przemilczane.

jkane

jestes najlepszym przykladem jak propaganda i fikcja filmowa moze zlasowac mozg.przykladem moze byc fakt ze usa napadly na wietnam, ale ten maly kraj skopal tylek mocarstwu tak ze spieprzali z podkulonym ogonem a w propagandzie hollywoodzkiej pokazuja samych amerykanskich herosow a ty to lykasz jak zaba kit, po twoich wypowiedziach to widac