I kolejny świetny odcinek za mną. Działo się całkiem sporo, szkoda że w ostatniej scenie nie wszystkie postacie zginęły (he, he). Ciężko wskazać jednoznacznie najlepszą scenę w tym odcinku, mogę jednak wskazać jedną słabszą to jest rozmowa Jacka i Audrey przez telefon. Finał zapowiada się świetnie, ja tam już wiem kto zginie(jeśli ktoś chce wiedzieć niech zajrzy do tematu o zwiastunie finałowego odcinka). Szkoda że to już koniec mam nadzieję że ciąg dalszy nastąpi za rok;-).
Odcinek rewelacyjny, tak samo jak poprzedni :)
Naprawdę już dawno nie czułem takich emocji oglądając jakikolwiek serial.
Już nie mogę się doczekać finału, mam nadzieję że przedłużą jednak produkcję 24 Godzin, wraz z Jackiem i Yvonne Strahovski.
Wiadomo jaka oglądalność była ?
Każdy odcinek powyżej 5 milionów. Rekord to coś ponad 8 milionów czyli całkiem dobry. Choć ja się nie znam:-).
Zgadzam się, kolejny świetny odcinek. Jestem ciekawa jak rozwiążą konflikt z Chinami, a z drugiej strony z Rosjanami, w końcu zamordowano ambasadora. Nie mogę uwierzyć, że to już koniec, ale za takim 24 tęskniłam - sytuacje bez wyjścia i szybkie tempo akcji. Tak nawiasem mówiąc w którym sezonie pojawiła się postać Chenga? No i faktycznie oglądalność jest całkiem całkiem, a zazwyczaj 24 ma najwyższą w swoim paśmie (i zdaje mi się, że wciąż rośnie - ten odcinek miał 6 milionów). :)
Cheng pojawił się w sezonach 4,5,6.
Co do odcinka to faktycznie świetny. Nie mogę się doczekac rozwiązania całej sytuacji. 24 godziny pełną gębą. Twórcy po raz kolejny nie zawiedli!
Znakomity odcinek. Napięcie sięga zenitu. Los kilku osób jest poważnie zagrożony. Nie mogę doczekać się finału.
P.S. Według wcześniejszych plotek ta scena w parku miała być sceną finałową. Było wiadomo, że 3 osoby zginą w parku, a jedna przeżyje. Ale oni kręcą dwa odicnki równocześnie i prawdodpboonie ta scena była kręcona jako jedna z ostatnich.
Ja bym tylko chciał jakiegoś konkretniejszego wyjaśnienia dlaczego Rosja tak bardzo chce Bauera, bo w tym odcinku znowu to powtarzają i robią tego jakąś sprawę rosyjskiej dumy narodowej. Tak, wiem, Jack zabił rosyjskiego ambasadora bla bla, ale czy już nikogo nie obchodzi fakt, że ten ambasador był zamieszany w zamach terrorystyczny w Nowym Jorku? I to jeszcze działając na polecenie swojego prezydenta? Na miejscu Rosji pozbyłbym się wszelkich powiązań z tym człowiekiem i zrobił z niego kryminalistę tak, jak Chiny zrobiły to z Chengiem. Swoją drogą fajnie, że odcinek "na czasie" odnośnie Rosji próbującej zwiększyć kontrolę nad Europą wschodnią ;)
Tu cały czas chodzi o ten ósmy sezon. Jack nie tylko zabił ambasadora , ale i zrobił masakrę w ambasadzie. A jak wiesz ambasady są zawsze traktowane na specjalnych zasadach. I w razie jakiegoś ataku na nie, państwa traktują to niezwykle poważnie, jak atak na własny kraj. Poza tym, to że Suvarov był w to zamieszany pewnie zostało przemilczane.
jestes najlepszym przykladem jak propaganda i fikcja filmowa moze zlasowac mozg.przykladem moze byc fakt ze usa napadly na wietnam, ale ten maly kraj skopal tylek mocarstwu tak ze spieprzali z podkulonym ogonem a w propagandzie hollywoodzkiej pokazuja samych amerykanskich herosow a ty to lykasz jak zaba kit, po twoich wypowiedziach to widac