Ponoć scenarzyści w ostatniej chwili zmienili coś w zakończeniu. Jak myślicie zwiększa to szansę na dziesiąty sezon?.
Mam taką nadzieję. Podobno wyniki oglądalności są dobre, więc liczę, że w przyszłym roku zobaczymy jubileuszowy sezon. Wyszukałeś gdzieś może wyniki oglądalności, lub jakieś info co do odbioru serialu przez widzów itd?
Każdy odcinek powyżej pięć i pół miliona. Rekord 8.08 miliona. Najsłabiej 5.63 przy ósmym odcinku.
Liczę na to że będzie 10 sezon:
http://film.onet.pl/wiadomosci/powstanie-kolejny-sezon-serialu-24-godziny-mary-l ynn-rajskub-na-to-liczy/hrqx3
Ja spodziewam się, że powstanie ostatni 10 sezon. Ale coś czuję, że nie za rok a dopiero za dwa lata.
Patrząc na klęskę ramówki FOXa tej jesieni, to dla mnie możliwy jest kolejny sezon 24 w pełnej formie w sezonie 2015/2016. Pewnie jak zwykle czy emisja bez przerw od stycznia 2016. Prawie wszystkie nowości FOXa nie spełniają oczekiwań.
MoszeUsz no i wystarczy. Jest 8 sezonów plus film plus 12 odcinków niby 9 sezon ale to pozamykanie wątków. Jedynie co to 6 sezon był słabszy
24 to taki serial, który może trwać w nieskończoność - jak Bondy. Mi się tylko marzy cały czas film kinowy będący zwieńczeniem serialu. Dwugodzinna ucieczka z rosyjskiego więzienia, to byłby dobry pomysł na fabułę.