PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

Ponoć scenarzyści w ostatniej chwili zmienili coś w zakończeniu. Jak myślicie zwiększa to szansę na dziesiąty sezon?.

WOLVERINE55

Mam taką nadzieję. Podobno wyniki oglądalności są dobre, więc liczę, że w przyszłym roku zobaczymy jubileuszowy sezon. Wyszukałeś gdzieś może wyniki oglądalności, lub jakieś info co do odbioru serialu przez widzów itd?

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Każdy odcinek powyżej pięć i pół miliona. Rekord 8.08 miliona. Najsłabiej 5.63 przy ósmym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Liczę na to że będzie 10 sezon:
http://film.onet.pl/wiadomosci/powstanie-kolejny-sezon-serialu-24-godziny-mary-l ynn-rajskub-na-to-liczy/hrqx3

bartsmalec

Jestem pełen nadziei po wypowiedzi serialowej Chloe ;)

ocenił(a) serial na 8
Maniek2008

Ja spodziewam się, że powstanie ostatni 10 sezon. Ale coś czuję, że nie za rok a dopiero za dwa lata.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

I co są już jakieś wieści o kolejnym sezonie?

ocenił(a) serial na 10
marchewcia

Na razie nie.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Szkoda bo nie ma co oglądać, ten serial na H to już zupełnie nie to...

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Patrząc na klęskę ramówki FOXa tej jesieni, to dla mnie możliwy jest kolejny sezon 24 w pełnej formie w sezonie 2015/2016. Pewnie jak zwykle czy emisja bez przerw od stycznia 2016. Prawie wszystkie nowości FOXa nie spełniają oczekiwań.

MoszeUsz

Nie będzie już 10 sezonu. W 9 zostało wszystko wyjaśnione tak powiedział sam Kiefer

ocenił(a) serial na 8
bigdady33

Niestety. Kiefer woli grać w innym serialu, zamiast kontynuować 24.

MoszeUsz

MoszeUsz no i wystarczy. Jest 8 sezonów plus film plus 12 odcinków niby 9 sezon ale to pozamykanie wątków. Jedynie co to 6 sezon był słabszy

ocenił(a) serial na 8
bigdady33

24 to taki serial, który może trwać w nieskończoność - jak Bondy. Mi się tylko marzy cały czas film kinowy będący zwieńczeniem serialu. Dwugodzinna ucieczka z rosyjskiego więzienia, to byłby dobry pomysł na fabułę.

MoszeUsz

Przecież w 24 godziny jeden dzień już się wszystko skończyło

ocenił(a) serial na 8
bigdady33

Wiem, że wszystko zamknęli. Ale jak wspomniałem wyżej jest dobry pomysł na fabułę kontynuacji.

Skończy się nowym sezonem z nowymi postaciami. Bo takie plany są.