PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,5 tys. ocen
8,1 10 1 2461
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

jak w tytule ;) bo na razie jakoś nie widzę takiej opcji...

ocenił(a) serial na 9
Vitek85xxx

w tytułach odcinków tez nie ma przeskoku może po prostu zrobią dwa sezony po 12 odcinków ;) się zsumuje będzie 24 ;)

Vitek85xxx

Z tego co czytałam na kilku stronach, przeskok ma być ponoć w ostatnim odcinku i to odrazu 12 godzinny. Ale nie wiem czy rzeczywiście tak będzie

ocenił(a) serial na 8
olcia1719

Prawdopodobnie tak będzie. Mogą to być też dwa przeskoki. Specjalnie tego nie zdradzają, aby nas zaskoczyć. Ale jak zapienili akcja zamknie się 24 godzinach,. więc to nastąpi.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

jakto, wszystko przecież jest jasne, zobaczcie dokładnie tytuły.
odcinek 11 7 lipca 2014(USA) Day 9: 9:00 !!PM!!-10:00 !!PM!!
odcinek 12 14 lipca 2014(USA)Day 9: 10:00 !!AM!!-11:00 !!AM!!
czyli przedostatni odcinek dzieje się między 9-10 wieczorem, a ostatni między 10-11 rano

ocenił(a) serial na 8
tommakrwro

Skąd to info? Do tej pory pisali wszędzie PM z ostatnim odcinkiem.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

właściwie to z żadnego oficjalnego tylko ze stron typu 24.wikia.com lub innych fanowskich, więc jak już gdzieś obiło mi się o oczy to uznałem to za pewnik. Teraz dopiero sprawdziłem że w żadnym oficjalnym źródle, lub w miarę wiarygodnym imdb nie ma takiej informacji. Co ciekawe na samym filmwebie też jest AM

ocenił(a) serial na 8
tommakrwro

To się zmieniało w różnych źródłach. FOX wydał oficjalne informacje do prasy do odcinka numer 10. I do tego odcinka nie będzie przeskoku. Więc musi być w dwóch ostatnich.