PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

Lojalnie uprzedzam przed zaglądnięciem w link, który podaję. Zawiera wielki spoiler z 9 odcinka.
http://www.24spoilers.com/2014/06/18/president-heller-lives-24-live-another-day- episode-9/

MoszeUsz

czyli jest tak jak większość osób myślała

MoszeUsz

wogóle ten zwiastun oprócz tej sceny tez ma inną której nie ma w tym co jest pozakane dla USA i Europy

ocenił(a) serial na 8
olcia1719

Najlepsze jest to, że ostatnio przeglądałem różne doniesienia i spoilery odnośnie finałowych odcinków i nigdzie nie było Hellera. Dobrze udało im się to ukryć.

MoszeUsz

No ja tak samo przeglądałam i też nigdzie nie wiedziałam go, no dobrze to ukryli, tylko ciekawe czemu w USA ta scena jest wycięta a w Ameryce łacińskiej już nie bo w sumie to dosyć duży spoiler

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Pewnie pomyłka przy montażu(montażysta pił teqille w pracy;-)).

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

ja bym wierzył, że to prawda jest z tym, że Heller żyje. Przy śmierci tak ważnej postaci powinien byc silent clock, a nie było. Pamiętacie co było z Almeida, też nie było silent clocka, spowodowało to falę domysłów że Tony jednak żyje i okazały sie one prawda. Także ja uważam, że Heller żyje, co nie zmienia faktu, że smuci mnie to. Miałem nadzieje, że 24 pokaże pazur i uśmierci kogoś znaczacego, a nawet kilka takich postaci...

ocenił(a) serial na 10
polluma

No przydał by się jakiś ,,znaczny zgon,,...

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Podobno w ostatnim odcinku takie mają być i to nie jeden.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

Dlatego ja liczyłam, że udało im się ukryć Tony'ego, ale już za późno na to, żeby go wrzucili.:<