PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

Zgadujemy, kto według was okaże się kretem w tym sezonie. Ja stawiam na
http://24.wikia.com/wiki/Mariana nie rzuca się w oczy i wg mnie byłby to dobry twist. A jakie są wasze
typy na kreta?

ocenił(a) serial na 7
Robert831231

Pewno znowu Tony Almeida :)

ocenił(a) serial na 10
Finalny_Odbiorca

Raczej nie.

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

SPOILER

(Nie)stety wiadomo już kto jest kretem. Szczerze mówiąc zacząłem podejrzewać Navarro od jakiegoś czasu, a po poprzednim odcinku, gdzie ledwo uszedł z życiem byłem już niemal pewien, że to on. To jest niestety minus oglądania 24 godzin. Zawsze mało prawdopodobne scenariusze tutaj się spełniają. Ciekawy natomiast jest wątek z wrobieniem przez niego męża Kate. Jeszcze może się on ciekawie rozwinąć w kolejnych odcinkach dając nam nowe (nie)przewidywalne zwroty akcji.

Pozdrawiam wszystkich fanów Jacka Bauera.

ocenił(a) serial na 10
koniak

Byle by tylko nie działała, z chińczykami.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

działał" dammit!

koniak

Przecież na razie wiadomo jedynie, że miał swój udział we wrobieniu męża Kate. I tyle. Jest umoczony, ale związku z głównym terrorystycznym wątkiem sezonu tu nie ma. Przynajmniej póki co. A fakt, że w poprzednim epizodzie ledwo uszedł z życiem, raczej działa na jego korzyść w tym względzie.

ocenił(a) serial na 9
arek_sz

Nikt nie pisał o "głównym terrorystycznym wątku", tylko o krecie. Mniejsza z tym w jaki sposób i komu przekazuje informacje, ważne że jest kretem.

ocenił(a) serial na 8
arek_sz

Ja myślę, że ma to dużo wspólnego z główną akcją. Sprzedawanie informacji amerykańskich za granicę - pewnie w ten sposób były sprzedane informacje o dronach, oprogromowanie i tego typu rzeczy, które ułatwiły robotę.
Pamiętajcie, że zawsze z pierwszym poznanym terrorystą stał ktoś wyżej.;P

koniak

Tak myślałem, że mąż Kate był wrobiony. Tak w ogóle to on zginął czy poszedł siedzieć, bo już nie pamiętam xD

Tak w ogóle to scenarzyści mają już pewnie jakiś zamysł na dalszą historie nawet jeśli los serialu nie jest pewny i skończy się tak, że Jack przejmie ten oddział po Navarro :) Chociaż ciekawe jak się wykręci od Rosjan.

ocenił(a) serial na 10
EyeMaze

Chyba męża Kate zamkneli.

Robert831231

zamknęli go czy popełnił samobójstwo? bo w innym wątku ktoś mi napisał ze on sie zabił i ze było o tym w 1 odcinku tylko jakoś ja tego nie pamietam?

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Właśnie sprawdziłem na Wiki 24 i piszę, że jest martwy, popełnił niby samobójstwo. Ale jednak to 24 więc pewnie go ubili ludzie dla, których pracuje Navarro.

Robert831231

Ehe, no to teraz dosyć oczywiste z kim Jack będzie miał romansik xD

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
EyeMaze

Czyli z kim?;-).

ocenił(a) serial na 9
EyeMaze

Nie wydaje mi się by Jack miał przejąć oddział po Navaro, z jego przeszłością, dobrą czy złą, na pewno znaleźliby kogoś innego, może i nawet blondynę. To ma być ostatni sezon, to może Bauer w końcu zginie, albo się ukryje lub znowu pójdzie na wygnanie. Wątpię by dalej pracował dla rządu, razem z Chloe nie wierzą już w skuteczność systemu.

jax5

Jack ma nie zginąć, tak powiedział reżyser, ze nie planują go uśmiercać,

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Całe szczęście:-).

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Przecież Jack jest nieśmiertelny, po ośmiu sezonach każdy to wie:)

ocenił(a) serial na 10
koniak

Ja tam nie wiem bo nie oglądałem pozostałych sezonów:D.
A w dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo co wymyślą scenarzyści, bo wiadomo serial musi iść dalej(wiem znowu leczę swoją frustrację:D).

WOLVERINE55

wierz mi, Jack jest nieśmiertelny, szczegolnie po tym co dzialo sie w wczesniejszych sezonach jak i w tym. Równie dobrze mogliby go wywalić z samolotu bez spadochronu, zrzucić z 30 piętra a on by sobie wstał i dalej poszedł:)

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Już raz nawet na chwile umarł i powrócił :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Aaa i wydaje mi się że Cross ma jeszcze jednego kreta poza Navarro. Tego kolesia, który przesyłał dane do Cloe.

Robert831231

czemu ci sie tak zdaje?

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

Skąd by wiedział, że Reed pracował nad tymi plikami.

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Ma dostęp do ich systemu, stąd wie.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Z telefonu? Bo od 4 odcinków chodzi po mieście ;p

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Przecież to super haker. Więc mógł się i tak włamać. Da się to jakoś naciągnąć.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Wg mnie jednak lepsze by było jakby jeszcze kogoś tam miał. Ale też fajnie, bo nie wiem skąd wiedział że do Cloe idzie policja wtedy gdy ją ostrzegł. Skoro uciekał., to też nie wiem kiedy miał czas zobaczyć, że nadchodzi władza. Chyba ze ich minęli po drodze :).

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Może miał jakiś czujnik, czy kamerę.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Pewnie tak.