PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,4 tys. ocen
8,1 10 1 2448
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

Dopiero dziś skonczyłam 9 sezon, nie miałam wczesniej czasu (praca, uczelnia, cheć obejrzenia
w calości).
Jako fanka podeszłam do tematu metodycznie (błogosławieństwo urlopu), najpierw maraton - 7
sezon, 8 sezon i na koniec 9...
Uwierzycie ze drzały mi palce jak wkładałam plyte DVD do odtwarzacza? NIecierpliwość?
Wzruszenie?
Pierwszy odcinek przebeczałam jak to baba - nie mogłam uwierzyc ze znowu widze Jacka w
akcji..
I dlatego nie bede obiektywna - za duzo emocji, jestem szczesliwa ze dostałam znowu choćby 12
odcinków, nie zastanawiam sie nad błedami merytorycznymi, ciąglościa akcji, tzw.
wypelniaczami.
Jako kobieta, zapewne dziwna bo pewnie powinnam woleć jakieś telenowele czy coś jestem po
prostu szcześliwa.
Jak sądzicie ile fanów 24 na świecie mialo podobne odczucia ?

ocenił(a) serial na 10
elxx

Być może najwięksi fani serialu(do których ja się zaliczam) mieli podobne odczucia co Ty.To mój ulubiony serial i nie mogłem się doczekać pierwszego odcinka nowej serii.Co prawda nie drżały mi palce,ale jakieś podniecenie było :)

elxx

Poczułem się jakbym zobaczył starego dobrego kumpla po paru latach ;) Wprawdzie miałem jedynie 2,5 roku przerwy między końcem ósmego, a rozpoczęciem dziewiątego sezonu, jednak ekscytacja mnie nie ominęła. Juz czekam na 10 sezon. Mam nadzieję, że powstanie :)