PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18630
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Co z szóstym sezonem na dvd? Data premiery to 27.11.2007. czyli dziś a w wypożyczalniach i sklepach nic nie wiedzą ??? Czy ktoś coś wie na ten temat ?????

ocenił(a) serial na 10
Andrzej_moviesmaniac

W Saturnie widziałem już oferte za 139 zł jest. Czyli tanio. Oferta ważna od jutro tj 30.11.07

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Dzięki bardzo , miałem nadzieje iż szósty sezon 24 ukaże sie w wypożyczalni tak jak wcześniejsze sezony.

ocenił(a) serial na 10
Andrzej_moviesmaniac

Pewnie musi minąć jakiś czas aż kupią wypozyczalnie.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Przeważnie było tak z wcześniejszymi sezonami iż w dniu premiery od razu były płyty dostępne w wypożyczalni tylko teraz jakoś tak dziwnie wyszło :( Też taka sama sytuacja jest z 3 sezonem serialu LOST.

ocenił(a) serial na 10
Andrzej_moviesmaniac

No i jest :):) Szósty sezon jest już dostępny w wypożyczalni tydzień po premierze polskiej.Mam go już cały i zabieram się do oglądania.

ocenił(a) serial na 10
Andrzej_moviesmaniac

I jak tam szosty sezon?? Juz sie nie moge doczekac, kiedy go w koncu obejrze :) Jednak... slyszalam, ze jest troche gorszy od poprzednich pieciu... Czekam na opinie :)

ocenił(a) serial na 10
thilde

Jest gorszy. Dla osoby która nigdy nie oglądał 24 może być OK. Ale dla takiej która oglądała całość będzie zbyt powtarzalny. Mnóstwo sytuacji było w poprzednich sezonach. Np ambasada, spory u prezydenta i wiele innych. Po za tym jest nudny i niepotrzebny wątek rodziny Jacka. Pierwsze 4 odcinki są bardzo dobre ale potem już słabo z wyjątkiem kilku odcinków.