PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18630
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Jak w temacie. :) Który wg Was sezon miał najmocniejszy finał? Moim zdaniem był to finał sezonu 5. . . Czyli :

Porwanie Jacka przez chinoli :<

Czekam na wasze opinie !!!

ocenił(a) serial na 10
UnKnowN_3

Jedynka, siedziałem nieruchomo jeszcze długo, długo po napisach końcowych...

użytkownik usunięty
UnKnowN_3

Jack odchodzi ku zachodzącemu słońcu udając się na wygnanie..:).. nie pamiętam który to był sezon.

ocenił(a) serial na 10
UnKnowN_3

3 sezon jak płakał w samochodzie.... Mocne bo Jack to twardziel i raczej nie płacze :)

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Rozumiem, że Ci nie o finały, a o zakończenia poszczególnych sezonów? W takim razie:

7 (Alan i Renee, Kim i Jack)
2 (Mandy i David)
5 (Jack pojmany przez Chińczyków)
1 (oglądałem końcówkę 23842384238 razy zastanawiając się czy jest szansa na to, żeby moja ulubiona Nina Myers pojawiła się jeszcze w serialu)
4 (ostatnie minuty były nudne, bo wiadomo było, że pocisk zostanie zlokalizowany, ale wciąż siedziały we mnie emocje związane z Mandy oraz pościgiem i śmiercią Marwana)
3 (niby jakaś akcja była, ale chyba nikt nie sądził, że Arthur Rabbens nie zostanie złapany)
6 (0 dramaturgii)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Poprawka:
2 (Mandy, Max i David)
7 (Alan i Renee, Kim i Jack)
5 (Jack pojmany przez Chińczyków)
1 (oglądałem końcówkę 23842384238 razy zastanawiając się czy jest szansa na to, żeby moja ulubiona Nina Myers pojawiła się jeszcze w serialu)
4 (ostatnie minuty były nudne, bo wiadomo było, że pocisk zostanie zlokalizowany, ale wciąż siedziały we mnie emocje związane z Mandy oraz pościgiem i śmiercią Marwana)
3 (niby jakaś akcja była, ale chyba nikt nie sądził, że Arthur Rabbens nie zostanie złapany)
6 (0 dramaturgii)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

1-rozkoszna <smierc terrego3
2-david,
5-telefon od kim i chinczyki

reszta nudy na pudy