zachecony tysiacami komentarzy, i opinia mojego brata zasiadlem i obejrzalem 24 godziny, jaki byl moj zawod gdy okazalo sie ze serial wlecze sie nie milosiernie :( gdzie te napiecie gdzie akcja ...?
zalamalem sie bardzo gdyz liczylem ze bedzie to naprawde perelka wsrod seriali niestety przeliczylem sie. ten twor powinien nosic nazwe 12h i wtedy gdyby zaciesnic wszelkie watki i skrocic czas akcji moglobyc naprawde szybko, ostro, a tak wyszla nudna historia z elementami akcji. szkoda bo myslalem ze porwie mnie ten serial jak was. pozdrawiam
A jaki sezon obejrzałeś? może to dlatego, że nie zacząłeś od jedynki w skutek czego nie łapałeś jeszcze wszystkich powiązań co kto i dlaczego... bo nie ukrywam to też wprowadza klimat do tego serialu :)
ale tak to już jest z 24 godzinami, albo się je kocha, albo nienawidzi :D
Cyric idz lepiej oglądać "Sabrina, nastoletnia czarownica" wtedy na pewno nie będziesz się nudził!!
Cyric: zabawne, bo podobne odczucia co Ty miałem, ale oglądając Prison Breaka i Losta...
problem w tym ze zaczelam od 1 sezonu. ale dam mu szanse, na razie rpzerwalem po 11 odcinku i ogladam doskonale "Wire" kto nie widział polecam.
co do komentarzy powyzej :)
Sabrina byla doskonalym rozrywkowym serialikiem na weekend z rana. uwielbiam Salema - zaden kot go nie pobije :D
co do Lost - przez 2 sezon ledwo przebrnalem (uwazam ze skrocenie serialu o 10 odcinko wyszlo mu na dobre)
a co do Prisona - to tego gowna nie dalo sie ogladac juz o 16 odcinka 1 serii
pozdrawiam
i czekam na wiecej seriali jak deadwood, oz, wire, i moj faworyt shield
ps. co do 24 moze sie cos zmieni i zostane jego ogromnym fanem ale poki co - brak zainteresowania, a szkoda :(
Owszem, 1-szy sezon nie jest dobry, powiedziałbym, że jest raczej przegadany i można nie mieć o nim dobrej opinii, ale już od 2-ego sezonu jest coraz lepiej i każdy odcinek ogląda sie z dużym zainteresowaniem. Jest to najlepszy serial akcji i chyba nie będzie już lepszego.
Nie znam innego serialu akcji, którego 7 sezon fascynowałby mnie równie bardzo jak 1.
Przy okazji przytoczę oficjalny ranking sezonów, który jednogłośnie ustaliliśmy ;-)
3
4
7
1
2
5
6