PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

pytanko

ocenił(a) serial na 10

Właśnie skończyłem 1 sezon. Zachwyt jest już zabieram się za następny. I tylko mam takie pytanie. Czy 8 sezonów jakoś się ze sobą łączu, czy każdy opowiada oddzielną historię?

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Każdy opowiada oddzielną historię, ale wydarzenia z jednych wpływają na drugie i niektóre niedokończone wątki powracają w kolejnych sezonach. Choć właściwie w pewien sposób powiązane są ze sobą sezony 5-6-7.

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

wszystko jest powiązane w mniejszym lub większym stopniu:)

szczerze? to Ci zazdroszczę. Ja obejrzałem każdy sezon 2 krotnie..

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

dzięki za odpowiedzi, ja po skończeniu 2 sezonu, co prawda trochę słabszego niż pierwszy, zaczynam twierdzić, że 24 to prawdopodbnie najlepszy serial jaki oglądałem, ale zobaczymy jak dalej :)

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

jeszcze wiele przed Tobą :) pierwsze 10 minut 5 sezonu powali Cię na kolana :p

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

musiałeś to napisać? : P
Teraz będe na szybko oglądał 3 i 4, byle tylko dojść do 5 sezonu XD

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

oglądaj na spokojnie bo 3 i 4 też koksi :) ciężko stwierdzić który sezon najlepszy. Mi się tylko 1szy nie podoba (właśnie oglądam drugi odcinek hehe)

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

1szy Ci sie nie podoba? na serio? ja wszędzie czytam jak ludzie się zachwycają że 1szy najlepszy, wg mnie na pewno lepszy od 2 : P zresztą każdy ma swoje zdanie, co się bedę czepiać :D

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

szczerze to go nie pamiętam ;) odświeżam sobie pamięć od wczoraj. Co więcej, interesuję się bronią jądrową, chemiczną i biologiczną - także kolejne części są o tym :P i to mnie bardziej nakręca i pociąga.

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

no i wszystko jasne : P mam jeszcze jedno pytanie. Jak to jest z odcinkami specjalnymi i 24:Redemption? Trzeba je oglądać między sezonami czy bez nich też zrozumiem wszystko?

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Redemption radziłbym obejrzeć. Będzie łatwiej zrozumieć o co chodzi w bodajże sezonie 7. I więcej Ci nie powiem, bo to był jedyny odcinek specjalny jaki obejrzałem :) jest chyba jeszcze jeden, gdzie pokazują Jacka w wojnie domowej Iraku czy czegoś tam ;) w każdym razie radzę obejrzeć;) zawsze to jedna przygoda więcej Jacka i spółki ;D

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

Oj ktoś tu dawno oglądał chyba prequele, bo z tego co wiem żaden nie pokazywał Iraku ;p

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

Wszystko idzie zrozumieć bez oglądanie prequeli do konkretnych sezonów, ale ja oczywiście radzę obejrzeć tym bardziej, że tylko Redemption jest tego dłuższą wersją. Prequele do sezonów 4, 5, i 6 trwają po jakieś góra 10 pewnie nawet nie minut. A po sezonie szóstym można obejrzeć Day 6 - Debrief, mini serial mający kilka odcinków każdy po z 6 minut.

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

jestem świeżo po 1 odcinku 5 sezonu. Szczerze?

Powalił mnie na kolana, a kopara opadła mi do samej ziemi. Po prostu masakra, jak by nie było.

ocenił(a) serial na 10
old_school_man

no niech jeszcze ktoś mi napisze o tym jaki to początek piątego sezonu jest super : P ja dopiero w 3 a już się nie mogę doczekać :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
old_school_man

To żeś walnął mu spojlera.

HankMoody

..powalił mnie sezon 8....zemsta w wykonaniu Jacka jest po prostu the best....

ocenił(a) serial na 10
zygmuntllaugust

nie spoileruj ;)

ocenił(a) serial na 10
r4dzik

Skończyłem oglądać sezon 8 i wiem, że nigdy się po tym nie pozbieram. Do końca życia będę tęsknił za Jackiem. Najlepszy serial na świecie. Czysty narkotyk. Sezon 5 i 7 najlepsze dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
antyseba

ja też.. ja też... :)