PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687214}

2XL

2013
6,2 2,5 tys. ocen
6,2 10 1 2486
1,0 2 krytyków
2XL
powrót do forum serialu 2XL

Świetny!

ocenił(a) serial na 10

Na czasie i o problemach dotyczących sporej ilości kobiet. Poza tym bardzo zabawny, wprawiający w dobry nastrój, a przy tym nie głupi. Śmiało polecam - ja się wciągnąłem. Polsat
zdecydowanie wygrywa z kaszaną z TVN-u.

Zygfryd666

mi się podoba ten serial, bo Romanowska tam gra,a za Jungowską niestety nie przepadam i to strasznie.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Edytka Jungowska dała radę, nie przesadzaj.

Zygfryd666

lubiłam Jungowską jak grała w na dobre i na złe, ale jak tam jej nie ma to już jej nienawidzę bo gwiazdorzyła w tym serialu dlatego ją wywalili. Mam nadzieję że zmądrzała i nie będzie się tak zachowywać wtedy wróci tam gdzie jej miejsce i dzięki temu na dobre i na złe odżyje.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Na dobre i na złe skończyło się już wiele lat temu i dlatego w ogóle tego nie oglądam. 2XL to delikatny powiew świeżości, jak poranna rosa na pięknej łące.

Zygfryd666

zgadzam się na dobre i na złe się skończyło odkąd nie ma tej starszej obsady i jak są powtórki to oglądam powtórki i nagrywam sobie te odcinki.

Zygfryd666

Troche głupi ten serial, do tego w ogóle nie śmieszny. A szkoda, bo tematyka interesująca i mogli zrobić coś naprawdę fajnego, ale jak to z polskimi serialami bywa, wyszło jak zwykle :/

Zygfryd666

Najnowszy odcinek(mam na mysli 11) najlepszy ze wszystkich tak sie osmialam jak nigdy :D Polecam ;p

ocenił(a) serial na 9
Vanja_8

Istotnie, przezabawny. Serial daje radę i wciąga:)

ocenił(a) serial na 8
Niebieskooka_3

Jestem po 13 odcinku i serial coraz bardziej mnie wciąga. Jest życiowy, zabawny i naprawdę mądry :). Zdecydowanie najlepszy serial tego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
ZabusQ

Tylko niestety czytałam, że Polsat kończy emisję serialu na tej jednej serii, a szkoda wielka:(

ocenił(a) serial na 8
Niebieskooka_3

Naprawdę? Ale dlaczego??? Ma słabą oglądalność? Bardzo szkoda :(

ocenił(a) serial na 9
ZabusQ

Nie wiem, ale mało oglądam tv, szczególnie seriali, a to jeden z nielicznych, które z przyjemnością się ogląda. Mam nadzieję, że jednak zmienią zdanie.

Niebieskooka_3

Na razie tylko "prawdopodobnie" zniknie, więc jest jeszcze nadzieja

ocenił(a) serial na 10
mroooczek

Jest profil na facebooku o nazwie Chcemy kontynuacji serialu 2XL.Proszę dołączcie :-)

ocenił(a) serial na 10
ZabusQ

Dokładnie.2XL Najlepszy serial tego sezonu.Jestem bardzo rozczarowana,ze na wiosne nie chcą nagrać 2 sezonu :-(

ocenił(a) serial na 10
ZabusQ

Jest profil na facebooku o nazwie Chcemy kontynuacji serialu 2XL.Proszę dołączcie :-)