Tak jakoś od początku serialu mam przeczucie, że Laura (Jungowska) będzie z Albertem
(Bobek)? Czy ktoś z Was ma podobne spostrzeżenia czy to moja chora wyobraźnia:P?
dokładnie, myślę. że może dojść do wymiany mężów, chociaż miedzy Laurą a Albertem jest spora różnica wieku
na to się chyba zanosi ;) wyraźnie to zasugerowano w scenie kiedy Karol podaje Oli segregator dotykając przypadkiem jej dłoni ;)
zgadzam się, da się zauważyć nasilone emocje między Karolem a Olą, i mam nadzieję ze Albert z Laurą się zejdzie :))
Ja właśnie też mam takie wrażenie i nadzieje :) chociaż szczerze wątpię aby do czegoś takiego doszło ponieważ Ola to jej siostra i nie zrobiłaby jej czegoś takiego ; / / no cóż. pozostaje pomarzyć :P
Mnie to się ciągle zdaje, że Laura będzie z Albertem, a Olka pasuje do Karola.
Owszem pasują, a czy będą zmiany w partnerach to się okaże. Byłaby patologia, wujek stałby się ojczymem, ciocia macochą hahah
Bobek/Albert sympatyczny w przeciwieństwie do sztywniaka Bobka/Tomasza z H52.
hehe... nie da się ukryć.. ale w serialach patologia często w modzie;-) zgadzam się.... Albert super;-)
A ja mam wrażenie, że do Laury czuje mięte ten jej pacjent :D Ale z tego to już na serio nic nie będzie :D