PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687214}

2XL

2013
6,2 2,5 tys. ocen
6,2 10 1 2487
1,0 2 krytyków
2XL
powrót do forum serialu 2XL

Tak jakoś od początku serialu mam przeczucie, że Laura (Jungowska) będzie z Albertem
(Bobek)? Czy ktoś z Was ma podobne spostrzeżenia czy to moja chora wyobraźnia:P?

kasiappp111

też mi się tak wydaje haha :D

kasiappp111

mam nadzieje, że nie! odbić męża siostrze to jest podłość nad podłościami :/

ocenił(a) serial na 6
milenasy

no ale gdyby Ola go rzuciła... na przykład dla Karola;p

marajka

dokładnie, myślę. że może dojść do wymiany mężów, chociaż miedzy Laurą a Albertem jest spora różnica wieku

ocenił(a) serial na 10
marajka

na to się chyba zanosi ;) wyraźnie to zasugerowano w scenie kiedy Karol podaje Oli segregator dotykając przypadkiem jej dłoni ;)

ocenił(a) serial na 7
Chanceee

zgadzam się, da się zauważyć nasilone emocje między Karolem a Olą, i mam nadzieję ze Albert z Laurą się zejdzie :))

ocenił(a) serial na 10
kasiappp111

Ja właśnie też mam takie wrażenie i nadzieje :) chociaż szczerze wątpię aby do czegoś takiego doszło ponieważ Ola to jej siostra i nie zrobiłaby jej czegoś takiego ; / / no cóż. pozostaje pomarzyć :P

ocenił(a) serial na 7
kasiappp111

Mnie to się ciągle zdaje, że Laura będzie z Albertem, a Olka pasuje do Karola.

ocenił(a) serial na 7
kasiappp111

Nie jesteś sama! Tez mi się tak wydaje ;)

użytkownik usunięty
nieuciekaj

mi tez sie tak wydaje ;) wgl Albert strasznie sympatyczny ;d

ocenił(a) serial na 9

mam takie same zdanie...
idealnie do siebie pasują

doro861

Owszem pasują, a czy będą zmiany w partnerach to się okaże. Byłaby patologia, wujek stałby się ojczymem, ciocia macochą hahah

Bobek/Albert sympatyczny w przeciwieństwie do sztywniaka Bobka/Tomasza z H52.

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

hehe... nie da się ukryć.. ale w serialach patologia często w modzie;-) zgadzam się.... Albert super;-)

Hans_Kloss

No właśnie, byłaby patologia... Więc może lepiej pozostańmy przy przeczuciach. ;)

ocenił(a) serial na 6
kasiappp111

haha właśnie chciałam założyć taki sam temat :D

ocenił(a) serial na 8
kasiappp111

A ja mam wrażenie, że do Laury czuje mięte ten jej pacjent :D Ale z tego to już na serio nic nie będzie :D

ocenił(a) serial na 10
kasiappp111

tez tak mi sie wydaje i wlasciwie na to czekam,bo pasuja do siebie.

ocenił(a) serial na 10
bogusia55

Też odnosze takie same wrażenie od początku serialu,że Albert darzy Laurę uczuciem,a i między Olą i Karolem też widać,że jest między nimi jakaś hemia tylko się powstrzymują ze względu na Laurę.