myślę, że jej wcale nie zależy ąż tak na siostrze, tylko, żeby wszystko z zewnatrz dobrze wyglądało.
A mnie denerwuja przyjacele Agaty,obejrzalam nie dawno przedpremierowy odcinek chyba 9 i wyglada to dla mnie tak,ze zamiast jej pomoc to tylko jej szkodza. Strasznie irytujaca sytuacja,Agatka ma dola to zamiast ja wspierac,ze da rade i wgl. to ci zbiorowe spotkanie w sklepie i do koszyka zapiekanki,ciasta,torty,slodycze,napoje gazowane. Rozwalilo mnie to totalnie ja wiem,ze taki jest scenariusz tego filmu,ale to bylo beznadziejne ;p. i zrzucone kilo poszlo sie .... :D
na ipli jest juz dostepny10odcinek,a nie orientujesz sie moze czemu nie ma obrazu ? jeszcze nigdy mi sie tak nie zdarzalo ;/.
A widzisz,dzieki za odpowiedz to przynajmniej teraz wiem ze to nie wina mojego komputera ;) moze akurat naskoczy wieczorem bo tez chce juz obejrzec ;)
A dzieki temu ze odpisalam,sprawdzilam seriale ktore ogladasz i rzucilo mi sie w oczy Witches of East End,moje gusta zaraz biore sie za ogladanie :)
jest beznadziejna...i apodyktyczna... maz zdaradza Laure, jedzie po niej a wg niej to i tak nejlepsze dla mniej, bo to jest gruba na nic wiecej nie zasluguje, beznadziejna postac :/