Spodziewałam się po niej czegoś lepszego a tymczasem jest tragedia. Te jej miny doprowadzają
mnie do szału!!!!!!!
masz rację porażka te jej miny są tragiczne ,tez nie mogę na nią patrzeć psuje cały serial
Do tego ten jej sposób mówienia. Niby na głos, niby szeptem kurcze naprawde porazka. ALbo te jej nieokiełznane, nerwowe ruchy. Dokladnie psuje cały serial.
e tam :) Jungowska jest urocza
za to ta druga irytuje na maxa, już nie mówie o samej aktorce, ale postać jest tak beznadziejna, że trudno się ogląda :/
Jungowska bywa irytująca, szczególnie te jej nerwowe ruchy jak pisze madzik_33 ;) ale do tej roli pasuje - taka zwariowana, bezradna wobec swoich złych nawyków, ogólnie w porządku, a ta druga - zgadzam się w 100 %......... na tę beznadziejność nakłada się nie tylko postać sama w sobie, ale też gra niestety - pani Elżbieta ma się wcielić jędzę, miłą tylko dla swojego psa i najbliższych przyjaciół a tymczasem cały czas wypoowiada słowa dość podobnie - łagodnie, nieważne czy to kolejne kocham was albo uwielbiam was, czy cięta riposta...
Po za tym wątek jej znajomośći z Góralem jest nijaki...... niby ona ma się mu podobać, ale odnosi się wrażenie że facet jest po prostu miły i chce ją poznać bo w końcu razem pracują a ona to nadinterpretuje...
Ja tez na Jungowską nie mogę patrzeć, bo po prostu wygląda okropnie i na dłuższą metę to jest mega męczące :OO A Agaty nie mogę zrozumieć niby jest w porządku, ale jest zapatrzona w siebie, a jednocześnie się nienawidzi (bo kilogramy), mam wrażenie, że uważa się za lepszą od górala i dlatego go tak traktuje. A on nawet sam powiedział, że jest za cienki dla niej czy coś w tym stylu xd także dziwne. i chyba mają niski budżet bo cały czas chodzą w tych samych ubraniach, zwłaszcza główne bohaterki (Agata fioletowe spodnie :O). Rozumiem, że ubrania się muszą powtarzać tak jak w normalnych życiu, ale bez przesady, zwłaszcza, że laura jest bogata :O A może chcą pokazać, że grubsze osoby mają mało ubrań, z powodu rozmiaru :O no nic to tyle. dziękuję.