Trzeba być skończonym idiota aby dać temu serialowi więcej niż 5. Lubię takie klimaty ale ten serial leży klapa pod wieloma aspektami. Dalbym ocenę 5 ale za dużo kretynow,debili i idiotów dało więcej niż 6 i średnią trzeba naprawić więc daje 1
Lubię takich "wybawcow" - oceniam serial na 1 nie dlatego, że mi sie nie podobal a dlatego ze uwazam sie za lepszego od tycg, ktorym się podobal
A nie pomyślałeś o tym może że ludzie mają różny gust? Jak szukasz pseudo rozlewu krwi to idź gdzie indziej. Jestem z tego grona "idiotów" którym się ten serial podoba. Idź się zachwycaj piłą czy czymś tam tego pokroju. Nie pozdrawiam
Idioto to jest słaby średniak i leży klapą pod wieloma aspektami dlatego nie można mu dać więcej niż 5 choć można lubić takie klimaty. A ty jesteś najwidoczniej jeszcze debilem bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Idiota jest ten, który z wystawiania ocen na filmwebie zrobił życiowa misję. I zeby ci jeszcze płacili. Chociaż nie, ty nie jesteś idiotą, jesteś żałosnym ziemskim bytem, bez większego celu w swoim jestestwie.
O kurka! Ależ ty mi teraz pocisnąłeś! Spać nie moge po nocy. Dużo kobiet wyrywadz na takie teksty? Bo wiesz, seksualna frustracje to wyczuwa się u ciebie, nawet przez internetowe łącze.