PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836896}

30 srebrników

30 Monedas
2020 -
6,2 4,7 tys. ocen
6,2 10 1 4657
30 srebrników
powrót do forum serialu 30 srebrników

Trzeba być skończonym idiota aby dać temu serialowi więcej niż 5. Lubię takie klimaty ale ten serial leży klapa pod wieloma aspektami. Dalbym ocenę 5 ale za dużo kretynow,debili i idiotów dało więcej niż 6 i średnią trzeba naprawić więc daje 1

8
whiteheart94

Na pewno HBO sie po tym nie pozbiera XD

sobanek

Lubię takich "wybawcow" - oceniam serial na 1 nie dlatego, że mi sie nie podobal a dlatego ze uwazam sie za lepszego od tycg, ktorym się podobal

whiteheart94

A nie pomyślałeś o tym może że ludzie mają różny gust? Jak szukasz pseudo rozlewu krwi to idź gdzie indziej. Jestem z tego grona "idiotów" którym się ten serial podoba. Idź się zachwycaj piłą czy czymś tam tego pokroju. Nie pozdrawiam

olac2

Idioto to jest słaby średniak i leży klapą pod wieloma aspektami dlatego nie można mu dać więcej niż 5 choć można lubić takie klimaty. A ty jesteś najwidoczniej jeszcze debilem bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

whiteheart94

Idiota jest ten, który z wystawiania ocen na filmwebie zrobił życiowa misję. I zeby ci jeszcze płacili. Chociaż nie, ty nie jesteś idiotą, jesteś żałosnym ziemskim bytem, bez większego celu w swoim jestestwie.

freya_1_1

Mówisz o swoich starych? Hah

whiteheart94

O kurka! Ależ ty mi teraz pocisnąłeś! Spać nie moge po nocy. Dużo kobiet wyrywadz na takie teksty? Bo wiesz, seksualna frustracje to wyczuwa się u ciebie, nawet przez internetowe łącze.

whiteheart94

Co za konstruktywna krytyka. Musisz być najfajniejszy w całej waszej podstawówce, taki klasowy śmieszek