Stacja CW podjęła wreszcie decyzję o kasacji 90210.
Finał będzie wyemitowany 13 maja i będzie zawierał jakieś retrospekcję. Osobiście oglądam
serial tylko i wyłącznie z przyzwyczajenia, oraz drugi powód jest taki, że nie potrafię po prostu
porzucić serialu, który zaczynam. 1 sezon był przyjemny, później to już równia pochyła. Uważam, ze
to dobra decyzja i nie będzie mi tak brakowało 90210 ;)
ja tak samo, juz z przyzwyczajenia oglądam. 1 sezon był ciekawy, natomiast potem już zrobila się " szansa na sukces":P
skoro mowa o tym, to jak myślicie jak się zakończy? Bo nie wiem jak wy, ale cholernie chce żeby Navid znów był z Ade <3. Liama pewnie połączą z Annie. A Naomi będzie z Max'em.
SPOILER..przed chwila na polskiej stronie 90210 widzialam zdjecia z planu i Naomi tam calowała sie z jakimś facetem o ile sie nie myle to byl to aktor Robbie Jone, tak ze niewiem co jest grane i co ZNOWU scenarzysci wymyslili..
Mimo że jest to "był" jeden z moich ulubionych seriali, cieszę się że już się kończy. trzy sezony były świetne, 4 też się dobrze oglądało ( może nie aż tak ) to 5 , jest dla mnie nieporozumieniem , wiele nudnych wątków ... zawiodłam się, i oglądam tylko z przyzwyczajenia , specjalnych chęci do oglądania nie mam.
Może kiedyś coś jeszcze powstanie na bazie 90210, ale to słuszna decyzja, po co się męczyć dalej skoro serial zrobił się nudny jak flaki z olejem... mogliby na koniec uśmiercić jakiegoś głownego bohatera :)
Mi się nadal podoba serial uwielbiam go i oglądam z zapałem. Ale również uważam, że przemienił się w mode na sukces. Gdyby nie fakt, że każdy już próbował sobie życie ułożyć z każdym byłby niebo lepszy. Natomiast niestety będę tęsknić za aktorami <3
z jednej strony szkoda, bo wszystkie fajne seriale pokonczyli...
ale z drugiej trudno :P
Ja osobiście tylko czekałam aż wszystkie (obecnie) gówna dla młodzieży, które oglądam się pokończą. Na szczęscie Gossip Girl, zarówno jak i 90210 kończą swój telewizyjny żywot w sezonie 2012-2013 ;)
bardzo się cieszę, że w końcu się kończy, teraz tylko czekam, aż PW się skończą. Ale to tylko marzenia bo jak na razie nie zapowiada się, aby w przyszłości miały skończyć swój żywot
Uwielbiam aktorów, ale trzeba przyznać, ze w tym sezonie przesadzili, zbyt dużo wszystkiego w zbyt szybkim tempem !
Choćby sprawa z Vanessą, zbyt naciągane, aż irytujące. Przesyt. Wystarczyło zrealizować połowę ich pomysłów w takim tempie, że czuć, że bohaterowie są ludźmi, nei robotami :)
ech moje dwa ulubione seriale młodzieżowe, leciutkie, bez spinki, lubiłam je oglądać
obejrzałabym coś podobnego macie jakie tytuły?
tylko nie żadne pamiętniki wampirów :D
podobne tytuły hmm nie wiem ale Zemsta jest dobrym serialem :D teraz nowość to Bates motel bardzo mi się podoba . ::)
Pamiętniki Carrie
zemste oglądam :)) bates motel też i z nowości jeszcze Hannibala
pamiętniki carrie musze obczaić :)
Taki lekki i przyjemny serial polecam Hart of Dixie no i ja oczywiście jestem wielką fanką Pretty Little Liars i Revenge
Hart też oglądam :))) a PLL chyba zaczne sciagac, bo kilka kumpele mi to poleca :)
PLL raczej do lekkich i spokojnych czasami nie należy ale na prawde świetny ,a książka tez baardzo wciąga.
A moim zdanie PLL jest strasznie naciągany i równie nierealny co PW... Ale oglądam, bo jest kilku przystojniaków :P
Może i dobrze, że nie przeciągają w nieskończoność. Co do sezonów, to mnie najbardziej podobał się 3. Początek 4. był słaby i dalej już sobie odpuściłem.
podjeli sluszna decyzje, serial ma mnostwo niedociagniec, zwlaszcza ten 5 sezon :( Smierć Rileya i 20 sekundowa żałoba , bo tyle trwała ta scena. Tam bohater w ciagu calego swojego 20 letniego zycia przeszedl wiecej niz moj dziadek w czasie okupacji. Poprostu przekraczaja granice absurdu. Czas zwijać ten cyrk :)
przejmuja sie byle glupotami,ze ktos cos powiedzial,czy jakos tak,ale smierc wlasnie Rilleya a Annie sobie poszla zadowolona za zakupy hahahahahaahaha dodam jeszcze,ze chyba wczesniej ona cos kolo 22-24 lat mowila cytuje Kocham cie..
Hahaha tez o tym myślałam ostatnio... Nawet jakby go jednak nie kochała, tylko lubiła to przecież śmierć bliskiej osoby rusza każdego i później co najmniej przez rok ciężko jest się pozbierać... A w serialach ten temat jest strasznie spłycony, bo szkoda im czasu na żałobę.
Mi osobiście serialu bedzie bardzo brakowalo.;c na pewno kiedys (w wakacje, czy cos) przebrne przez losy bohaterow jeszcze raz <3 Za plotkara tezz tesknie :(
o tak.. 2 najukochańsze moje seriale się skończyły ; < Ale chociaż finał GG był MEGA i 90210 też będzie.! <3
Finał 90210 nie był aż taki mega, wiele niewyjaśnionych spraw, Naomi z jakimś Jordanem skończyła, Annie i Liam - to było do przewidzenia, nie umiem przeboleć tego, że to już koniec ;(