PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Anulowany!

ocenił(a) serial na 5

Stacja CW podjęła wreszcie decyzję o kasacji 90210.

Finał będzie wyemitowany 13 maja i będzie zawierał jakieś retrospekcję. Osobiście oglądam
serial tylko i wyłącznie z przyzwyczajenia, oraz drugi powód jest taki, że nie potrafię po prostu
porzucić serialu, który zaczynam. 1 sezon był przyjemny, później to już równia pochyła. Uważam, ze
to dobra decyzja i nie będzie mi tak brakowało 90210 ;)

Solarie

ja tak samo, juz z przyzwyczajenia oglądam. 1 sezon był ciekawy, natomiast potem już zrobila się " szansa na sukces":P

juliet_fw

może "moda na sukces"? :P

ocenił(a) serial na 7
friends88

skoro mowa o tym, to jak myślicie jak się zakończy? Bo nie wiem jak wy, ale cholernie chce żeby Navid znów był z Ade <3. Liama pewnie połączą z Annie. A Naomi będzie z Max'em.

PaulaGlee25

SPOILER..przed chwila na polskiej stronie 90210 widzialam zdjecia z planu i Naomi tam calowała sie z jakimś facetem o ile sie nie myle to byl to aktor Robbie Jone, tak ze niewiem co jest grane i co ZNOWU scenarzysci wymyslili..

ocenił(a) serial na 7
friends88

o kurde, to ja nie mam pojęcia co to się będzie działo.

friends88

pewnie z nim ślub weźmie:D

friends88

aaaa no tak, hahaha. Z rana to pisałam:P

juliet_fw

W końcu to anulowali xD

ocenił(a) serial na 7
juliet_fw

drugi sezon też dawal rade

ocenił(a) serial na 10
Solarie

Mimo że jest to "był" jeden z moich ulubionych seriali, cieszę się że już się kończy. trzy sezony były świetne, 4 też się dobrze oglądało ( może nie aż tak ) to 5 , jest dla mnie nieporozumieniem , wiele nudnych wątków ... zawiodłam się, i oglądam tylko z przyzwyczajenia , specjalnych chęci do oglądania nie mam.

Solarie

Może kiedyś coś jeszcze powstanie na bazie 90210, ale to słuszna decyzja, po co się męczyć dalej skoro serial zrobił się nudny jak flaki z olejem... mogliby na koniec uśmiercić jakiegoś głownego bohatera :)

Solarie

ooh to dobrze , 5 sezon ciągnie się jak przez mękę, ale tak jak wy nie umiem go przestać ogladac ;)

Solarie

Mi się nadal podoba serial uwielbiam go i oglądam z zapałem. Ale również uważam, że przemienił się w mode na sukces. Gdyby nie fakt, że każdy już próbował sobie życie ułożyć z każdym byłby niebo lepszy. Natomiast niestety będę tęsknić za aktorami <3

ocenił(a) serial na 7
Solarie

z jednej strony szkoda, bo wszystkie fajne seriale pokonczyli...

ale z drugiej trudno :P

ocenił(a) serial na 5
fnh81

Ja osobiście tylko czekałam aż wszystkie (obecnie) gówna dla młodzieży, które oglądam się pokończą. Na szczęscie Gossip Girl, zarówno jak i 90210 kończą swój telewizyjny żywot w sezonie 2012-2013 ;)

ocenił(a) serial na 6
Solarie

bardzo się cieszę, że w końcu się kończy, teraz tylko czekam, aż PW się skończą. Ale to tylko marzenia bo jak na razie nie zapowiada się, aby w przyszłości miały skończyć swój żywot

Solarie

Uwielbiam aktorów, ale trzeba przyznać, ze w tym sezonie przesadzili, zbyt dużo wszystkiego w zbyt szybkim tempem !
Choćby sprawa z Vanessą, zbyt naciągane, aż irytujące. Przesyt. Wystarczyło zrealizować połowę ich pomysłów w takim tempie, że czuć, że bohaterowie są ludźmi, nei robotami :)

cherryontop

Najpierw plotkara teraz 90210 :(

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

ech moje dwa ulubione seriale młodzieżowe, leciutkie, bez spinki, lubiłam je oglądać

obejrzałabym coś podobnego macie jakie tytuły?
tylko nie żadne pamiętniki wampirów :D

fnh81

podobne tytuły hmm nie wiem ale Zemsta jest dobrym serialem :D teraz nowość to Bates motel bardzo mi się podoba . ::)
Pamiętniki Carrie

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

zemste oglądam :)) bates motel też i z nowości jeszcze Hannibala
pamiętniki carrie musze obczaić :)

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Taki lekki i przyjemny serial polecam Hart of Dixie no i ja oczywiście jestem wielką fanką Pretty Little Liars i Revenge

ocenił(a) serial na 7
Lexi_m

Hart też oglądam :))) a PLL chyba zaczne sciagac, bo kilka kumpele mi to poleca :)

ocenił(a) serial na 10
fnh81

PLL raczej do lekkich i spokojnych czasami nie należy ale na prawde świetny ,a książka tez baardzo wciąga.

ocenił(a) serial na 3
Lexi_m

A moim zdanie PLL jest strasznie naciągany i równie nierealny co PW... Ale oglądam, bo jest kilku przystojniaków :P

Solarie

Może i dobrze, że nie przeciągają w nieskończoność. Co do sezonów, to mnie najbardziej podobał się 3. Początek 4. był słaby i dalej już sobie odpuściłem.

użytkownik usunięty
Solarie

podjeli sluszna decyzje, serial ma mnostwo niedociagniec, zwlaszcza ten 5 sezon :( Smierć Rileya i 20 sekundowa żałoba , bo tyle trwała ta scena. Tam bohater w ciagu calego swojego 20 letniego zycia przeszedl wiecej niz moj dziadek w czasie okupacji. Poprostu przekraczaja granice absurdu. Czas zwijać ten cyrk :)

przejmuja sie byle glupotami,ze ktos cos powiedzial,czy jakos tak,ale smierc wlasnie Rilleya a Annie sobie poszla zadowolona za zakupy hahahahahaahaha dodam jeszcze,ze chyba wczesniej ona cos kolo 22-24 lat mowila cytuje Kocham cie..

ocenił(a) serial na 3
batesmotel27

Hahaha tez o tym myślałam ostatnio... Nawet jakby go jednak nie kochała, tylko lubiła to przecież śmierć bliskiej osoby rusza każdego i później co najmniej przez rok ciężko jest się pozbierać... A w serialach ten temat jest strasznie spłycony, bo szkoda im czasu na żałobę.

ocenił(a) serial na 6
robipati

Mi osobiście serialu bedzie bardzo brakowalo.;c na pewno kiedys (w wakacje, czy cos) przebrne przez losy bohaterow jeszcze raz <3 Za plotkara tezz tesknie :(

ocenił(a) serial na 10
NaomiClark_

o tak.. 2 najukochańsze moje seriale się skończyły ; < Ale chociaż finał GG był MEGA i 90210 też będzie.! <3

ocenił(a) serial na 6
mocha97

Finał 90210 nie był aż taki mega, wiele niewyjaśnionych spraw, Naomi z jakimś Jordanem skończyła, Annie i Liam - to było do przewidzenia, nie umiem przeboleć tego, że to już koniec ;(

mocha97

Finał GG (Gossip Girl?) był tragiczny.

ocenił(a) serial na 10
deadrys

u mnie tragedia było to że wszystko zrobili w takim pośpiechu i odcinek był taki ''roztrzepotany'' . ale jeśli chodzi o dwie moje główne ulubione pary to dlatego się cieszę.