PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Silver

ocenił(a) serial na 10

Czy może mnie ktoś oświecić? Bo zastanawiam się nad jednym. Podobnież ta cała Silver to siostra Kelly i Davida. To dlaczego ma na imię Daphne? Przecież siostra Kelly miała na imię Erin. No chyba, że jej matka znów była w ciąży (oglądałam do 5 sezonu).

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

masz absolutną rację. Tu na stronie był błąd :) Już poprawiłam :) Dzięki :D (ona chyba tak miała mieć na imię w wersji pierwotnej, chyba...)

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Ok :) Kiedyś też chodziły plotki, że to jest córka Donny i Davida, no ale jak się ostatnio dowiedziałam, to siostra Kelly.
Swoją drogą dziwnie dobrali tych aktorów. Ethan - alter ego Dylana, niczym nie wyróżniający się. I Erin, niegdyś śliczna błękitnooka blondyneczka o jasnej karnacji, teraz ma brązowe włosy i szare oczy...

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

wiesz włosy mozna przefarbować :) , a ona akurat w oryginale ma blond włosy :))))))))))))))))))))

No może się starali na jakąś "inność" :]
Ale Ethan nie jest taki zły...

ocenił(a) serial na 10
Aintha

No brzydki nie jest, ale jakoś urodą nie zabija :)
Co do Erin to chodzi mi właściwie o to, że ta Jessica bardzo różni się od tej małej aktoreczki, która gra Erin w oryginalnym bh90210. Ja na jej miejsce wzięłabym coś typu Kelly - ona zawsze była taka blada i miała takie jasne włosy. I taka bardziej pasowałaby do roli Erin. Oczywiście nie twierdzę, że Jessica jest zła. Jest spoko, ale mało przypomina Erin ;]

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

No nie zabija :), ale nikt nie zabija jak dla mnie :) moze ewentualnie Ty.

No różne są, ale przecież david nie był blondynem takim typowym, może w ojca sie wdała. Za to jej mama fajnie dziś zagrała :) (tzn. wczoraj), podobało mi się :)

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Niestety nie widziałam jak zagrała, bo widziałam tylko jeden premierowy odcinek na youtube.

Co do Erin, to chodzi mi poprostu o to, że w wersji początkowej miała inny typ urody niż teraz.

A co do sprawy Ethana. Dylan zawsze był bożyszczem nastolatek. Nie wiem, jak będzie z tym Ethanem, ale jeśli chodzi o moje zdanie, to nie rozbraja spojrzeniem tak jak Dylan.

Nie rozumiem tego "moze ewentualnie Ty". Przecież ja nikogo broń Boże nie obrażam, tylko mówię głośno swoje zdanie.

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

hahahahaha "Ty" to imię :))))))))))))))) gościa :)))))))) tego który się umawiał z główną najgłówniejsza bohaterką :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Aintha

Aaaaaaaaaa ;D Sorki :D Nie kapnęłam się :D