Czy może mnie ktoś oświecić? Bo zastanawiam się nad jednym. Podobnież ta cała Silver to siostra Kelly i Davida. To dlaczego ma na imię Daphne? Przecież siostra Kelly miała na imię Erin. No chyba, że jej matka znów była w ciąży (oglądałam do 5 sezonu).
masz absolutną rację. Tu na stronie był błąd :) Już poprawiłam :) Dzięki :D (ona chyba tak miała mieć na imię w wersji pierwotnej, chyba...)
Ok :) Kiedyś też chodziły plotki, że to jest córka Donny i Davida, no ale jak się ostatnio dowiedziałam, to siostra Kelly.
Swoją drogą dziwnie dobrali tych aktorów. Ethan - alter ego Dylana, niczym nie wyróżniający się. I Erin, niegdyś śliczna błękitnooka blondyneczka o jasnej karnacji, teraz ma brązowe włosy i szare oczy...
wiesz włosy mozna przefarbować :) , a ona akurat w oryginale ma blond włosy :))))))))))))))))))))
No może się starali na jakąś "inność" :]
Ale Ethan nie jest taki zły...
No brzydki nie jest, ale jakoś urodą nie zabija :)
Co do Erin to chodzi mi właściwie o to, że ta Jessica bardzo różni się od tej małej aktoreczki, która gra Erin w oryginalnym bh90210. Ja na jej miejsce wzięłabym coś typu Kelly - ona zawsze była taka blada i miała takie jasne włosy. I taka bardziej pasowałaby do roli Erin. Oczywiście nie twierdzę, że Jessica jest zła. Jest spoko, ale mało przypomina Erin ;]
No nie zabija :), ale nikt nie zabija jak dla mnie :) moze ewentualnie Ty.
No różne są, ale przecież david nie był blondynem takim typowym, może w ojca sie wdała. Za to jej mama fajnie dziś zagrała :) (tzn. wczoraj), podobało mi się :)
Niestety nie widziałam jak zagrała, bo widziałam tylko jeden premierowy odcinek na youtube.
Co do Erin, to chodzi mi poprostu o to, że w wersji początkowej miała inny typ urody niż teraz.
A co do sprawy Ethana. Dylan zawsze był bożyszczem nastolatek. Nie wiem, jak będzie z tym Ethanem, ale jeśli chodzi o moje zdanie, to nie rozbraja spojrzeniem tak jak Dylan.
Nie rozumiem tego "moze ewentualnie Ty". Przecież ja nikogo broń Boże nie obrażam, tylko mówię głośno swoje zdanie.
hahahahaha "Ty" to imię :))))))))))))))) gościa :)))))))) tego który się umawiał z główną najgłówniejsza bohaterką :)