PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

brat

ocenił(a) serial na 7

o co chodzi z tym przyrodnim bratem , skad on sie tam nagle wzial

anitooocha

Jestem troche w tyle, ale żeby nie robić nowego tematu zadam tu pytanie.
Gdzie zniknął Ethan po pierwszym sezonie ?

ocenił(a) serial na 4
Darciia

Ethan, po tym, jak pocałował Silver, zwiał do Montany do ojca i tam już został. To koniec Jego wątku.

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

i czemu to jest przyrodni brat jednocześnie annie i naomi? czy mi się coś popieprzyło ? nie ogarniam

ocenił(a) serial na 4
uuuuu

O ile się orientuję (oglądam 90210 z przerwami i nie wczuwam się;)) to jest to syn ojca Annie i matki Naomi. Kiedyś był ten wątek, tzn wprowadzili postać tego przyrodniego brata, ale okazał się oszustem. Ten obecny został znaleziony przez detektywa na prośbę Naomi. Beznadziejne i nienaturalne posunięcie scenarzystów, ale już niczego fajnego się nie spodziewam po twórcach 90210.

uuuuu

był juz taki temat kilka dni temu..

ocenił(a) serial na 4
anitooocha

O ile się orientuję (oglądam 90210 z przerwami i nie wczuwam się;)) to jest to syn ojca Annie i matki Naomi. Kiedyś był ten wątek, tzn wprowadzili postać tego przyrodniego brata, ale okazał się oszustem. Ten obecny został znaleziony przez detektywa na prośbę Naomi. Beznadziejne i nienaturalne posunięcie scenarzystów, ale już niczego fajnego się nie spodziewam po twórcach 90210.

ocenił(a) serial na 6
nevergonnabe

A ja właśnie chciałam, żeby go na nowo zaczęli szukać-wątek przyrodniego brata skończył się wraz ze zniknięciem oszusta, a to moim zdaniem było nienaturalne. Fajnie, że się znalazł, ale nie podoba mi się, że tak nagle-ot tak, Naomi nikomu nie wspomniała o poszukiwaniach i z dnia na dzień sobie znalazła braciszka. W ogóle, w tym serialu ostatnio wszystko NAGLE się zaczyna i NAGLE kończy.

ocenił(a) serial na 4
llemoniada

Może źle sie wyraziłam, ale chodziło mi o to, o czym piszesz, ze tak ni z gruszki, ni z pietruszki wyskakują z tym bratem

ocenił(a) serial na 9
llemoniada

przecież Neomi sama stwierdziła, że chciała coś sama zrobić. Tak też się stało. Nie musiała nikomu mówić, że kogoś szuka. Zresztą nie staraj się brać tego na logike to w tym pięciu sezonach już różnie jaja się działy. Np. ta blondyna co spadła z balkonów klócąc się z Liamem. Nagle wstała z krwawiąca głową po kilku sekundach, c'mon

ocenił(a) serial na 5
Diretto

ale spoko, że nie powiadomili o tym rodziców, nie to że coś :P

ocenił(a) serial na 9
Diretto

mnie bawi ilość wypadków samochodowych.. czy jest jakiś bohater który jeszcze nie miał takiego wypadku? xd. w kazdym sezonie musi być choć jeden wypadek samochodowy.. -.-