Jestem troche w tyle, ale żeby nie robić nowego tematu zadam tu pytanie.
Gdzie zniknął Ethan po pierwszym sezonie ?
Ethan, po tym, jak pocałował Silver, zwiał do Montany do ojca i tam już został. To koniec Jego wątku.
i czemu to jest przyrodni brat jednocześnie annie i naomi? czy mi się coś popieprzyło ? nie ogarniam
O ile się orientuję (oglądam 90210 z przerwami i nie wczuwam się;)) to jest to syn ojca Annie i matki Naomi. Kiedyś był ten wątek, tzn wprowadzili postać tego przyrodniego brata, ale okazał się oszustem. Ten obecny został znaleziony przez detektywa na prośbę Naomi. Beznadziejne i nienaturalne posunięcie scenarzystów, ale już niczego fajnego się nie spodziewam po twórcach 90210.
O ile się orientuję (oglądam 90210 z przerwami i nie wczuwam się;)) to jest to syn ojca Annie i matki Naomi. Kiedyś był ten wątek, tzn wprowadzili postać tego przyrodniego brata, ale okazał się oszustem. Ten obecny został znaleziony przez detektywa na prośbę Naomi. Beznadziejne i nienaturalne posunięcie scenarzystów, ale już niczego fajnego się nie spodziewam po twórcach 90210.
A ja właśnie chciałam, żeby go na nowo zaczęli szukać-wątek przyrodniego brata skończył się wraz ze zniknięciem oszusta, a to moim zdaniem było nienaturalne. Fajnie, że się znalazł, ale nie podoba mi się, że tak nagle-ot tak, Naomi nikomu nie wspomniała o poszukiwaniach i z dnia na dzień sobie znalazła braciszka. W ogóle, w tym serialu ostatnio wszystko NAGLE się zaczyna i NAGLE kończy.
Może źle sie wyraziłam, ale chodziło mi o to, o czym piszesz, ze tak ni z gruszki, ni z pietruszki wyskakują z tym bratem
przecież Neomi sama stwierdziła, że chciała coś sama zrobić. Tak też się stało. Nie musiała nikomu mówić, że kogoś szuka. Zresztą nie staraj się brać tego na logike to w tym pięciu sezonach już różnie jaja się działy. Np. ta blondyna co spadła z balkonów klócąc się z Liamem. Nagle wstała z krwawiąca głową po kilku sekundach, c'mon