Witam. Pilnie poszukuje wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma to proszę o linka. Pozdrawiam
Pamietam jak byłam małą dziewczynką i oglądałam razem z mamą i starszą siostrą ten serial. Potem całymi dniami nuciłam piosenkę z czołówki. Jakiś tydzień temu całkiem przypadkiem natknęłam się na yt na 1 odcinek ,, Adama i Ewy''. Razem z mamą obejrzałyśmy pierwsze 7 odcinków, kolejnych niestety nie mogę znaleźć. Szukając trafiłam tutaj na forum i zobaczyłam ten wpis. Jeśli masz gdzieś je zapisane bardzo bardzo byłabym wdzięczna za udostępnienie. Chciałabym się przenieść w czasie gdy się miało 6 lat :)
albo masz Facebooker?
Jonathan Spaier
mozesz mi tam napisac?
Jezeli masz wszystkie nagranie to ci wysle kase najpierw,
na facebooku: Jonathan Spaier
pozdrowienia:)
serio chciałabyś oglądać serial nagrywany telefonem? :D:D:D:D:D ależ desperacja i totalny brak wiedzy technologicznej
Ja również szukam pozostałych!Na chom*kuj jest więcej odcinków niż na yt,ale mimo wszystko nadal brakuje.Ja wraz z tym serialem przenoszę się do dzieciństwa.
;-)Serial leciał co parę lat,o różnych porach ok.godz.7 w ok.godz.12. ale niestety nie zawsze mogłam oglądać(szkoła).haha pamiętam jak się cieszyłam, że są ferie i mogłam oglądać.W szkole kiedy był balik to miałam radochę,że nie ma lekcji i na godz.12.00 na Adama i Ewę zdążę ;-)Wspaniałe czasy!Ciekawy scenariusz miłość,CHEMIA no i te KONIE <3.Zależy mi bardzo na oglądnięciu wszystkich odcinków,pisałam do różnych stacji,ale lipa!