PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36194}

Adam i Ewa

2000 - 2001
4,7 7,2 tys. ocen
4,7 10 1 7209
Adam i Ewa
powrót do forum serialu Adam i Ewa

Witam. Pilnie poszukuje wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma to proszę o linka. Pozdrawiam

spec110

Mam wszystkie nagrywane własnoręcznie moim telefonem.

marcin261287

A mógłbyś mi jakoś je udostępnić?

spec110

Nie, nie mógłbym. Żartowałem :)

marcin261287

Pamietam jak byłam małą dziewczynką i oglądałam razem z mamą i starszą siostrą ten serial. Potem całymi dniami nuciłam piosenkę z czołówki. Jakiś tydzień temu całkiem przypadkiem natknęłam się na yt na 1 odcinek ,, Adama i Ewy''. Razem z mamą obejrzałyśmy pierwsze 7 odcinków, kolejnych niestety nie mogę znaleźć. Szukając trafiłam tutaj na forum i zobaczyłam ten wpis. Jeśli masz gdzieś je zapisane bardzo bardzo byłabym wdzięczna za udostępnienie. Chciałabym się przenieść w czasie gdy się miało 6 lat :)

marcin261287

hey, moglbys mi wyslac na poczte te odcinki?
PROSZE!

ThanJoe

jak je mASZ DO DAJ ZNAC PROSZE

ThanJoe

Podaj adres zamieszkania.

marcin261287

Albo na poczte?

marcin261287

albo masz Facebooker?
Jonathan Spaier
mozesz mi tam napisac?
Jezeli masz wszystkie nagranie to ci wysle kase najpierw,
na facebooku: Jonathan Spaier
pozdrowienia:)

ThanJoe

Masz fotke?

marcin261287

tak, jak mnie nie umiesz znalesc to moge poznac jak ty sie na facebooku nazywasz?

ThanJoe

Zdzisław Kręć.

spec110

serio chciałabyś oglądać serial nagrywany telefonem? :D:D:D:D:D ależ desperacja i totalny brak wiedzy technologicznej

spec110

Ja również poszukuję, podbijam temat.

ocenił(a) serial na 10
mandaryyynka

Ja również szukam pozostałych!Na chom*kuj jest więcej odcinków niż na yt,ale mimo wszystko nadal brakuje.Ja wraz z tym serialem przenoszę się do dzieciństwa.

ocenił(a) serial na 10
FP31998

;-)Serial leciał co parę lat,o różnych porach ok.godz.7 w ok.godz.12. ale niestety nie zawsze mogłam oglądać(szkoła).haha pamiętam jak się cieszyłam, że są ferie i mogłam oglądać.W szkole kiedy był balik to miałam radochę,że nie ma lekcji i na godz.12.00 na Adama i Ewę zdążę ;-)Wspaniałe czasy!Ciekawy scenariusz miłość,CHEMIA no i te KONIE <3.Zależy mi bardzo na oglądnięciu wszystkich odcinków,pisałam do różnych stacji,ale lipa!

użytkownik usunięty
FP31998

Ten serial był wspaniały, kiedy go oglądałam byłam jeszcze dzieckiem :) Nigdy nie zapomnę przystojnego Adama czyli już dziś niestety nieżyjącego Waldemara Goszcza.

Czy posiadacie może wszystkie odcinki nagrane, i wycinki z gazet, prasy, jakieś programy telewizyjne z aktorami?