PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36194}

Adam i Ewa

2000 - 2001
4,7 7,2 tys. ocen
4,7 10 1 7209
Adam i Ewa
powrót do forum serialu Adam i Ewa

Przede wszystkim ze względu na genialną Agnieszkę Korzeniowską - w roli Kamili była po prostu niesamowita !!!!! I ostrzegam - ZROBIĘ WSZYSTKO, CO W MOJEJ MOCY ŻEBY GÓWNIANA RODZINA ZASTĘPCZA ZESZŁA Z EKRANÓW TV, A ZAGOŚCIŁ NA NICH ,,ADAM I EWA" !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kamila_Klos

Chętnie Cię w tym wesprę ;) Zgadzam się - Korzeniowska to świetna aktorka ! Prawdziwy talent, nie to co te słodkie idiotki typu Cichopek, Herbuś itp. !

Kamila_Klos

Tak pamiętam Adam i Ewa serialik o miłości dla małolat

ocenił(a) serial na 2
Kamila_Klos

Niestety zawiodę cię: Adam i Ewa była jest i zapewne będzie tylko na polsacie 2... mnie osobiście fabuła nie wciągnęła (a konkretnie w ogóle nie wiem co gdzie i jak...) a teraz kiedy tylko usłyszę same intro mam odruchy wymiotne.... zasłużone (dla mnie) 2, chociaż jedynka by nie zaszkodziła...

ocenił(a) serial na 3
Kamila_Klos

Serial wszechczasów - hehehehhe, dobre, rozbawiłem sie. Kariery krytyka filmowego ci nie wróżę:)

ocenił(a) serial na 6
Kamila_Klos

No, niestety serial najwyższych lotów to to nie jest, ale coś w sobie ma, jeśli ktoś lubi tego typu polskie twory. Ja, na przykład, jestem z serialem od pierwszej emisji, i jako 5-latka uwielbiałam ten serial. Dzisiaj trzyma mnie przy nim sentyment i chociaż chętnie widziałabym go w telewizji Polsat raz jeszcze, to jeśli w najbliższych latach nie będzie go w godzinach porannych (co kilka/kilkanaście miesięcy temu miało miejsce), to faktycznie pozostaje Polsat 2 ;P

Kamila_Klos

Uwielbiałam ten serial jako dziecko, w sumie nawet teraz chciałabym go obejrzeć. Szkoda, że nie ma nigdzie dostępnych odcinków ;)

ocenił(a) serial na 2
Kamila_Klos

Mega Goowno tak samo jak Klan Złotopolscy czy Plebania

ocenił(a) serial na 6
Kamila_Klos

Też chętnie obejrzałabym jeszcze raz

ocenił(a) serial na 10
Kamila_Klos

uwielbiam ten serial mam nadzieję że polsat wyemituje ten serial jeszcze raz najbardziej podobała mi się rola Ewy którą grała Katarzyna Chrzanowska szkoda że nie występuje już w filmach i rola Moniki którą grała Tamara Arciuch jakie miała wtedy piękne włosy a teraz ma takie sobie.

użytkownik usunięty
Kamila_Klos

Co ty chcesz od rodziny zastępczej?...
Adam i Ewa? Hahahhhha dobre. Obejrzałam to kiedyś i uważam, że nawet nowe odcinki ŚwK są lepsze...