PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32341
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

koniec i początek

ocenił(a) serial na 10

Czy was też trochę wkurza to że sezon kończy się znakomicie i od razu czeka się na nowy sezon a już w pierwszym odcinku to kończą. Przykładem może być to jak się zakończył sezon co Ziva była więziona przez terrorystę i w nowym sezonie w pierwszym odcinku od razu ją uratowali jakby nie mogli tego trochę podciągnąć. Co wy na to??

kuba_j

Eee zawsze jakoś kontynuują, koniec 7 sezonu o którym mówisz i ten wątek właściwie nie kończy sie na 1 odcinku. Jest jeszcze "Reunion", "Good Cop Bad Cop" i w tym właśnie można powiedzieć historia jest wyjaśniona. Ale potem jeszcze w innych odcinkach Ziva coś wspomina w rozmowie z Tonym (ale nie pamiętam w jakich). Chyba, że chodzi Ci o to żeby Zivę ratowali ze trzy odcinki, ale niestety to nie moda na sukces :P

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Ja to tez nie lubie jak się ciągnie zbyt długo jeden wątek, ale mysle ze tu nie jest tak zle, ładnie zaczynają i ładnie kończa ale to moje zdanie :) Choć czasami w niektórych odcinkach akcja nie idzie tak jak chciałabym zeby szła ale widocznie tak musi być i tak uwielbiam NCIS :-)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

wątek porwania Zivy bardzo mi się podobał. Był idealnie pokazany, szczególnie jak Tony opowiadał. Chociaż może brakowało mi czegoś więcej o Tonym i Zivie.