PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28554
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Hey wszystkim. Od jakiegoś czasu mam dziwne przemyślenia w sprawie Jemmy. A właściwie
uczucie, które mówi mi, że jest ona z HYDRY. Przez długi czas ignorowałam to aż do dnia kiedy
zobaczyłam to zdjęcie (http://x.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/6/40/5410ce71c71f8.jpg). Zaciekawiło
mnie to dlaczego Coulson, May, Fitz, Skye i Triplett są, że tak powiem w takiej jednej grupce, blisko
siebie, a Simmons jest od nich trochę bardziej oddalona i zbliżona do Ward. Może to tylko moje
urojenia i nikt więcej tak nie myśli. A może wręcz przeciwnie :D

użytkownik usunięty
agentskye

też mam takie przeczucie chyba że ...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że zaczyna mi odwalać czy coś :P

ocenił(a) serial na 6
agentskye

Link nie działa, ale domyślam się, że chodzi ci o zdjęcie promocyjne. Już w pierwszym sezonie cześć fanów stawiała na nią. Mi też przez chwilę taka myśl przeszła przez głowę, ale teraz nie sądzę, żeby to była prawda. Zresztą głupio by było gdy by scenarzyści ponownie zdecydowali się na ten sam pomysł bo to było by nudne po prostu. Rozmieszczenie postaci na plakacie sugeruje raczej jaką te postacie będą odgrywać role w 2 sezonie. I tak Coulson w centrum czyli postać numer jeden. Zaraz obok niego May, Tripplet i najbardziej z przodku Sky co ma związek z jej pochodzeniem( ok bo to najlepsze postacie) Z boku Ward bo pewnie mają na niego jakiś pomysł. Fitz i Simmons bardziej z tyłu więc pewnie będzie ich mniej (i dobrze) bo "inteligentnych obliczeń" było za dużo w pierwszej części sezonu a w drugiej gdy było więcej akcji byli już na uboczu. No i nowi najbardziej z tyłu bo nowi;)

matthewrealfan

działa, j pg jest osobno trzeba połaczyc

ocenił(a) serial na 6
The_Fallen

Faktycznie, nie zauważyłem odstępu.

ocenił(a) serial na 8
agentskye

To byłoby nudne gdyby czwarta postać w tym serialu która była na początku dobra potem okazała się zła (jeśli liczyć agenta Sitwella to piąta postać). Ona jest zbyt dobra żeby okazała się zła. Jako jedyna z głównego teamu nie ma żadnego gówna za uszami

PS Jeśli byłaby z HYDRY to by się ujawniła tak pomiędzy 17 a 22 odcinkiem

ocenił(a) serial na 9
agentskye

Bardzo ciekawa teoria, ale mam nadzieję, że się nie sprawdzi. Ja nigdy nie wątpiłam w dobroć i uczciwość Simmons, dlatego wydaje mi się, że to oddalenie od grupy oznacza co innego. Łatwo zauważyć, że Simmons nie stoi zaraz koło Fitza jak na plakatach promujących pierwszy sezon. To nie wróży nic dobrego, bo tak naprawdę nie wiemy co się stało z Fitzem oprócz tego, że przeżył. Węszę duże problemy w tym duecie.
Możliwe też, że Simmons w jakiś sposób się zmieni ( w końcu wiele przeszła w pierwszym sezonie) i to oddali ją od zespołu.
Nic na pewno nie wiadomo oprócz tego, że takie ułożenie postaci na plakacie nie jest przypadkowe ;)
PS Nie wiem jak wy, ale ja uważam za strasznie słodkie to, że chyba na każdym plakacie Fitz patrzy się na Simmons ;D

ocenił(a) serial na 8
zlodziejteletubisiow

A mnie martwi, że Fitz jako jedyny siedzi, bo na końcu pierwszego sezonu mówili coś o tym, że jest poważnie ranny i boje się że dadzą go na wózek inwalidzki

ocenił(a) serial na 8
chowder

Nawet na oficjalnym fanpejdżu Agentów było coś sugerowane, że z Fitzem w drugim sezonie będzie się coś niefajnego działo

ocenił(a) serial na 9
chowder

o kurcze... przeraża mnie twoja wizja ale to może być prawda. Dodatkowo jest jeszcze to : https://www.facebook.com/AgentsofShield/photos/a.421546951243492.98282.421182894 613231/760099977388186/?type=3&theater
"kim się stanie". Boję się, że planują coś strasznego ;c

ocenił(a) serial na 9
zlodziejteletubisiow

ale z drugiej strony jest trailer w którym Fitz stoi, ale się podpiera... ( https://www.youtube.com/watch?v=PahISq6DKws ) Nie zniosę już więcej czekania. Nie myślałam, że tak wkręcę się w ten serial biorąc pod uwagę to że początek średnio mnie porwał ;)

ocenił(a) serial na 6
zlodziejteletubisiow

Tylko, że ten film zmontowany jest w większości ze starych odcinków, jest tylko kilka nowych scen. Ta z Fitzem pochodzi z pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
matthewrealfan

Właśnie też chciałem powiedzieć, że to ujęcie z Fitzem jest na 100% z pierwszego sezonu. Dostaniemy Shieldową wersję profesora Xaviera :(

ocenił(a) serial na 9
chowder

Nie zauważyłam tego ;) Tylko jakoś wizja "Fitz i wózek inwalidzki" mnie przekonują ;c Cóż może w jego przypadku kalectwo nie będzie trwałe, a tak wgl to mam nadzieję, że ta inwalidzka teoria się nie sprawdzi, bo jeśli tak to będę płakać ;c

ocenił(a) serial na 8
zlodziejteletubisiow

Ja mam wrażenie, że powiedzą Fitzowi iż będzie przykuty do wózka na stałe ale w końcu znajdą dla niego jakąś magiczną kurację. Tylko najpierw "pomęczą" go tym kalectwem z sezon albo dwa

ocenił(a) serial na 9
chowder

ehh nieznane są wyroki twórców ;p

ocenił(a) serial na 8
chowder

https://www.youtube.com/watch?v=elxoL26bFBI nowy teaser ale znowu nie wiedzieć czemu są nowe ujęcia z np Skye, Wardem, Coulsonem, May czy Triplettem a z Fitz i Simmons są tylko pokazani z pierwszego sezonu

ocenił(a) serial na 8
chowder

https://www.facebook.com/video.php?v=762826060448911&set=vb.421182894613231&type =2&theater kolejny materiał promocyjny zmontowany jedynie ze starych odcinków i znowu jest zasugerowane, że z Fitzem stało się coś niefajnego

ocenił(a) serial na 8
zlodziejteletubisiow

Ok to co z Fitzem zrobili jest dużo gorsze od wózka inwalidzkiego

ocenił(a) serial na 9
chowder

no masakra jakaś oO nie mogłam uwierzyć w to co się działo

agentskye

Simmons po prostu nie wierzy w to, że Ward mógłby być tak po prostu zły, jest idealistką, pewnie będzie próbowała go jakoś przekonać do tego aby zmienił stronę, bo nadal jest wdzięczna za to, że ją uratował gdy wyskoczyła z samolotu.
Fitz przez jakiś czas będzie w śpiączce, wątpie żeby zrobili z niego inwalidę.
Cóż to tylko moja teoria, zobaczymy za kilka dni ;) już nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 10
felipeef1

moze przez to ze to przez Warda Fitz jest/bedzie poszkodowany to przejdzie na jakas ciemna strone i stanie sie takim killerem jak May?

juz jutro!!:D

a mam pytanie jeszcze. bo ja slabo sie znam na Marvelu itp itd.
czytalem ze w ostatniej scenie 1 sezonu jest to niby Mandaryn? bo ma poparzenia itp. obejrzalem 2 raz i to nie sa oparzenia tylko krew kapiaca z jego rak. to jest jakas znana postac? ktos cos wie?

ocenił(a) serial na 8
miszka92

To był ojciec Skye. Na razie nie wiadomo czy to była jakaś postać, która już istnieje w komiksach ale na 1000% to nie był Mandaryn

ocenił(a) serial na 8
miszka92

PS dla kogo jutro dla tego jutro. W internecie ten odcinek będzie dopiero w środę a przy serio pomyślnych wiatrach napisy będą najwcześniej 26 września czyli premiera za 4 dni :(