PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049113}

Agencja

The Agency
2024 -
6,9 2,0 tys. ocen
6,9 10 1 1953
Agencja
powrót do forum serialu Agencja

Fassbender, Gere, kino szpiegowskie, czekałem, powinno wypalić, obejrzałem 4 odcinki i… wciąż czekam, aż to się rozkręci. Rozkręci? Bo na razie niestety nudy straszne, trochę o wszystkim i o niczym, bohaterowie łażą i gadają, ale jakby intrygi brak, emocji i napięcia również. Trochę jakby katastrofa…

belmont33

Bo życie szpiega jest nudne. To nie James Bond. Krawiec, Druciarz, Żołnierz, Szpieg - to dopiero są "nudy" ;)

ocenił(a) serial na 4
belmont33

Finał pierwszego sezonu nie wynagradza tej nudy wcześniej. Bez napięcia i ikry. Gadanie.

belmont33

właśnie go oglądam i po obejrzeniu 6 odcinków zgadzam się z Tobą. Niby są emocja. ale jakoś mało, niby jest intryga, ale jakoś rozciągnięta w czasie, niby interesujący, ale nudny zarazem. Przyznam ,że spodziewałem się lepszego serialu, ale zarazem tak się zaciekawiłem, że jednak go dokończę, Z tym ,że emocje czasami jak na rybach, gdy nie bierze

ocenił(a) serial na 5
belmont33

Zgadzam się, wlecze się straszliwie. Nie ogladalam pierwowzoru, ale jakoś ciągnie się i rozkręcić nie potrafi. Czasem odczuwam jakiś chaos w prowadzeniu scen, wytłumaczeniu kto, kogo. Przez mnogość wątków czasem ulatują mi poprzednie wydarzenia.