Nie znam francuskiego pierwowzoru. Po dwóch odcinkach mogę tylko powiedzieć, że jest naprawdę bardzo dobrze. Obsada - zaskakująco pierwszoligowa jak na coś raczej mało reklamowanego.
Fabuła dzieje się dosłownie tu i teraz - Londyn, Białoruś, wojenna Ukraina, wreszcie Polska. W tym wszystkim CIA. I nowa zimna wojna. Akcja płynie wartko, fabuła nie jest łopatologiczna, wygląda całkiem realistycznie w kontekście np obciążenia psychicznego czy tego co lata życia pod inną tożsamością mogą zrobić z człowiekiem, ile trzeba poświęcić dla tej pracy. Wiele warstw, emocji, ciekawych bohaterów - zapowiada się na bardzo mocny serial.
zgadzam sie! bardzo dobrze sie oglada az jestem w szoku bo trafilam na ten serial przypadkiem przegladajac co jest na sky. Fajnie ze powstaje coraz wiecej seriali o tym co dzieje sie tu i teraz wokol nas. Drugi , ktory sie fajnie rozkreca to polski przesmyk zobaczymy co bedzie dalej.
W pierwszym poście było napisane że oceniam pierwsze dwa odcinki :) oglądam na Skyshow tak jak wychodzą co poniedziałek
wreszcie Polska,ja tylko się zastanawiam który kraj zagrał polskę w tym serialu,bo lotnisko w gdańsku nie te,stocznia nie ta i rejestracja na zółtej hybrydzie też nie polska,stawiam że to francja,może się czepiam,ale lubię takie błędy