PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049113}

Agencja

The Agency
2024 -
7,0 2,2 tys. ocen
7,0 10 1 2197
Agencja
powrót do forum serialu Agencja

Nie sugerujcie się oceną po 2 odcinkach. Jest nieźle. Kto nie oglądał "Biura Szpiegów" ten może znaleźć coś ciekawego unikając zbędnych porównań do oryginału.

tomasz_sekula

A jeżeli się oglądało francuska wersję to warto czy szkoda czasu, fabula coś wnosi czy przepisana 1 do 1 z oryginału?

brainstorm_3

Po 2 odcinkach to praktycznie 1 do 1 wiec trzeba poczekać chyba do końca sezonu i wtedy ocenić czy jest sens oglądać

ocenił(a) serial na 7
tomasz_sekula

Mnie po 2 odcinkach tamtej wersji znudziło.

tomasz_sekula

to może przestańmy oceniać. Jedyną słuszną opinię do wszelkich produkcji będzie wystawiał "arpn"

Corrolek

sorry miało być tomasz_sekula

tomasz_sekula

A to może jeśli ktoś nie oglądał Biura Szpiegów, niech go obejrzy zamiast Agencji? Też jest na SkyShowTime...

ocenił(a) serial na 7
pixel70

Ja kiedys oglada

ocenił(a) serial na 7
pixel70

Ja kiedys obejrzalem 2 odcinki wersji francuskiej i sie poddalem zas tu po 1 odcinku jest dobrze,klimat gesty jak u Finchera.

pixel70

Ja nie znalazłem francuskiej wersji ma SkyShowTime. A szkoda.

tomasz_sekula

Aha, mamy się nie sugerować oceną kilkuset widzów, tylko twoją, bo znasz się lepiej...

eltoro10000

Widziałem francuski oryginał to raz a dwa dla pewnego "rodzaju" widza może być tam za mało akcji. Gdy pisałem ten post to wyszły 2 odcinki i jak zwykle niedorozwinięci ocenili serial po 20% obejrzanej fabuły

tomasz_sekula

To szczęście, że ty jesteś rozwinięty...

eltoro10000

Ale z ciebie zazdrośnik... filmy też oceniasz po 20 minutach oglądania ??

tomasz_sekula

Nie mam czego zazdrościć. Widziałem takie filmy, gdzie wystarczzyło 10 minut, ale nie o to biega. Zdumiewa mnie jakim trzeba być zarozumialcem, żeby napisać: nie patrzcie na oceny innych (ponad 500 osób), słuchajcie tylko mnie, bo mnie się podobało. Nie mówiąc o tym, że ocena 6,8 to całkiem niezła rekomendacja.

eltoro10000

Jak ja pisałem komentarz (mój był wtedy pierwszy )to było 17 ocen ze średnią 6,2 oryginał ma 8,1. Obejrzałem 2 odcinki i zachęciłem ludzi aby nie sugerowali się taką oceną bo takie seriale potrzebują czasu aby się rozkręcić a ludzie często chcę akcji od pierwszego do ostatniego odcinka. To była przyczyna dlaczego ludzie tak słabo ocenili i to oglądając 2 odcinki. Moim zdanie powinien dostać solidne 7,5.

tomasz_sekula

Czyli ty też wydałeś opinię po dwóch odcinkach, zamiast zaczekać do końca. No i widzisz, kluczowe słowa, to "moim zdaniem".

eltoro10000

Decydując się na ocenianie zawsze wyrażasz swoje zdanie. A ja zasugerowałem aby tego nie robić po 2 odcinkach. Jeszcze jakieś pytania ?

tomasz_sekula

Jeszcze? Zdaje się, że żadnego ci jeszcze nie zadałem. Bo i po co. Wszystko jasne ;-)

eltoro10000

Chyba jesteś ofiarą polskiego systemu edukacji....

tomasz_sekula

U ciebie trudno dostrzec ślady jakiejkolwiek edukacji...