PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716662}

Agentka Carter

Agent Carter
2015 - 2016
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 13430
6,7 15 krytyków
Agentka Carter
powrót do forum serialu Agentka Carter

2x04

ocenił(a) serial na 7

Odcinek spoko jest, ale mam jedno pytanie.
Czy w retrospekcjach Peggy z 1940 roku nie powinno być jej już jakoś w wojsku i znać już wtedy Rogersa?

ocenił(a) serial na 10
Aiden19

Nie oglądałam odcinka, ale Steve poddał się eksperymentowi w 1942 roku.

ocenił(a) serial na 7
paula0fm

Tego nie wiedziałem, mój błąd. Wogóle jeszcze raz musze obejrzeć pierwszego Kapitana Amerykę :)

ocenił(a) serial na 6
Aiden19

Taki w sumie nijaki był ten odcinek, zapychacz w stylu Agents of Shield. Znowu Starka nie było, ktory moim zdaniem jest zdecydowanie najciekawszą postacią całego serialu obok Jarvisa.

ocenił(a) serial na 7
trab1

Mi tam fajnie wiedzieć, że Peggy wcześniej miała innego narzeczonego...i wielkiego pecha bo i ten Michael i Steve zginęli. No dobra, Steve nie ale straciła obu.

ocenił(a) serial na 7
Aiden19

Michael to był brat Peggy, jej narzeczony miał na imię Fred.

ocenił(a) serial na 7
ScaryMan

Teraz już wiem, bo napisy dodali
Tylko czemu odwołała ślub, skoro nie zginął jej narzeczony?

ocenił(a) serial na 7
Aiden19

Czy to jest Twój pierwszy film/serial jaki oglądasz w życiu? :)

ocenił(a) serial na 7
sebeszczyn4

Nie czaję do końca. Rozumiem, zginął jej brat, więc się załamała, ale o jej narzeczonym ani słowa nie było w tej scenie.Zostawiła go?

ocenił(a) serial na 7
sebeszczyn4

Nie czaję do końca. Rozumiem, zginął jej brat, więc się załamała, ale o jej narzeczonym ani słowa nie było w tej scenie.Zostawiła go czy co?

Nie, filmów i seriali masę oglądałem. Tylko tego nie rozumiem akurat, chyba że coś przeoczyłem :-)

ocenił(a) serial na 7
Aiden19

Wcześniej była rozmowa z bratem, który powiedział jej, że udaje kogoś innego, kim nie jest. Że urodziła się by walczyć. Tak naprawdę sama się oszukiwała. Próbowała spełnić oczekiwania matki, odnosnie tego jaka ma być (prawdziwa dama) i co ma robić. Przed narzeczonym też nie była sobą, udawała damę, którą nie jest. Zabawna scena z piciem alkoholu, gdy narzeczony zapytał ją czy dużo pije ;) Po śmierci brata uznała, że miał rację i pewnie, to spowodowało zerwanie zaręczyn i udanie się na szkolenie. Wg mnie to jest oczywiste ;)

ocenił(a) serial na 7
sebeszczyn4

Tego nie wziąłem pod uwagę, średnio to do mnie przemawiało, ale w sumie coś w tym jest.

użytkownik usunięty
trab1

zgadzam się. Niestety na siłę mi się ciągnął ale retrospekcje z Peggy idealne <3 i smutne