PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95062}

Agentka o stu twarzach

Alias
2001 - 2006
7,2 7,0 tys. ocen
7,2 10 1 6965
7,0 2 krytyków
Agentka o stu twarzach
powrót do forum serialu Agentka o stu twarzach

ALIAS SEZON 2 i 3 w TVP1:)

użytkownik usunięty

Witamy
Uprzejmie informujemy, że druga seria serialu "Agentka o stu twarzach" jest
już zakupiona. Emisję planujemy jednak w przyszłym roku. Planujemy również
zakup kolejnych dwóch części, z których jedna jest już zrealizowana.
Pozdrawiamy - Dział Kontaktów z Widzami

ocenił(a) serial na 10

ciąg dalszy
Super! Dzięki. Mam nadzieję, że to już niedługo :)

użytkownik usunięty
aggy

Obejrzalem juz trzeci sezon a TV1 ciagle sie wlecze z drugim mogli by sie pospieszyc

użytkownik usunięty

Jest już 2005, a jakoś nie widze serialu Alias w tvp1? co to jest, czy to znaczy że nie zależy wam na widzach???

użytkownik usunięty

Super mam nadzieję że w końcu puścicie kolejne serie i ich nie przerwiecie. mam nadzieję tylko że to nie będzie za 10 lat!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

I gdzie ten 2 i 3 sezon? Żarty sobie stroicie z widzów i tyle.

ocenił(a) serial na 10

czyzby tvp1 miala jakis zwiazek z serwisem filmweb..??

ciekawe ze umiescili tu informacje

ocenił(a) serial na 8
Shalimar

jeszcze ciekawsze są pory emisji tego serialu, jak dla mnie srodek tygodnia i 0.00-2.00 to pora chora

montek

popieram...

ocenił(a) serial na 10

drugi sezon już leci w tvp1, ale niestety po dwa odcinki w piątki i soboty o 00.40 i 01.25 :/

użytkownik usunięty
symplicja

Ale niektóre video mają opcje nagywania o danej godzinie. Swoją drogą to już powtórki bo niedawno skończyli nadawać II sezon i znowu go powtarzają na TVP I -_-

ocenił(a) serial na 10

Hmm... widzę że coś im ciężkawo ida te zakupy, bo wysłałam im wczoraj maila z pytaniem kiedy planują wyemitować 3 serię i czy planują zakup kolejnych. Dziś dostałam odpowiedź:

"Witam
Narazie nie mamy zakupionej nowej serii, ale czynimy takie starania.
Miłego dnia"

Faaaaajnie...

ocenił(a) serial na 6
aster

aha ta TVP chętnie by się obejrzało sezon3 jaki 4 też i 5 a my tu utknęliśmy na drugim i to pewnie na dobre.

reaper

Właśnie, ledwie się drugi sezon skończył, a tu niespodzianka...znowu drugi.

Veda12

Mnie najbardziej wkurzyło to, że w piątek i sobote mieli opóźnienia z wyświetlaniem odcinków, np. wczoraj odcinek miał być chyba o 0:30, czekam i patrze, że już po 1 a odcinka dalej nie ma tylko jakiś film, "W obronie własnej" dokładnie mówiąc. Ktoś wie o której w końcu wyświetlili te odcinki?

Gehain

Niestety nie wiem, teraz, jak są powtórki, to nie zawsze oglądam.

ocenił(a) serial na 10
Gehain

Oglądałam je wczoraj (jak nałóg to nałóg), ale w sumie nie wiem dokładnie o której one sie zaczęły. "W obronie własnej" mnie wciągnęło ;D i potem po prostu płynnie przeszłam do Aliasa. Zaczęły się pewnie jakoś tak przed drugą. Ale i tak najlepsza jazda była w piątek - z powodu opóźnienia drugi z odcinków skończył się równo o 4 ;)

ocenił(a) serial na 7
aster

w sobote skonczył sie o 3 :)
moze sezon 3 od września puszczą..
bo nałóg coraz silniejszy! :D