ABC zapowiedzieli, ze maja zamiar zakonczyc serial na 5 sezonach. Wynika z tego, ze to juz ostatni leci teraz na ABC.
Nie martwie cie się serial doczekal sie 5 sezonu i bedzie mieć zakonczenie
info z http://news.hatak.pl/index.php?m=single&id=5 [news.hatak.pl/index.php...]
Zdrawiam
ja juz miałem zaszczyt obejrzec wszystkie odcinki aliasa switny seraial nie ma co ale i tak do lostów sie chowa mam nadzieje ze słynni zagubieni tez doczekaja sie az 5 sezonów hehe
To raczej zagubieni nie umywają się do Aliasa, I sezon Lost był bardzo dobry, ale II to już klapa. Po prostu zniechęcił mnie. Kilka nudnych pomysłów, przypał z przyciskiem itd. Za to każdy sezon Agentki o Stu Twarzach miał w sobie coś ciekawego (nawet, jakże krótki, ostatni). Oto moje zdanie...
wg mnie nie mozna porwonywac seriali jezeli nie maja one rownej ilosci serii pod warunkiem ze sa one kontynuowane.
Poczekajcie z porownaniami (jak ja ich nie trawie) az do momentu gdy lost bedzie mial 5 serie.
5 seria to istna tragedia. Można było przewidzieć. Jeżeli podobnie będzie z Lost to szczerze ubolewam, bo pierwsze 2 sezony na razie - bardzo dobre, no ale czy nie tak było z Alias? Pierwsze 2 sezony dotyczące SD-6 - majsterszczyk, gościnne występy Tarantino, Slatera, czy Ethana'a Hawke'a - rewelacja. Trzeci sezon z Melissą George nie najgorszy, ale potem już tylko schody. Zakończenie tyleż idiotyczne co nic nie wyjaśniające (albo inaczej - infantylnie wyjaśniające). Można powiedzieć - "I wszyscy żyli długo i szczęśliwie". Qrwa a to przecież serial szpiegowski - zamiast zakończyć to jak kiedyś serial Millenium skończył Chris Carter (światowa epidemia i koniec świata) to mamy jakąś bajeczkę dla dzieci. Szkoda gadać. Moim skromnym zdaniem - Alias kończy się gdzieś po 3 serii (no może z wyjątkiem końcówki 4) - reszta to tylko wyciąganie kasy, ograne numery i zniszczenie wiernemu widzowi całej przyjemności z oglądania...