Nie wiem co powiedzieć siadając do tego filmu spodziewałem się tabloidowej rozrywki jakichś płaczów Mii Farrow że Allen zdradził ją z jej NASTOLETNIĄ córką bo tylko tyle było w mojej świadomości o sprawie Dylan Farrow nie wiedziałem NIC i to mną wstrząsnęło do głębi i nawet nie to co można było udowodnić lub nie ale to co mówił sam Allen jak kłamał oszukiwał,manipulował . A dokument to doskonale pokazuje nagrania to jedno to co mówi w swojej biografii to drugie ale kłamstwa jego o kolejce elektrycznej i Mosesa o tym że "jako mężczyzna w domu " cały czas notował wszystko . A oni mu na to udowadniają dobrze to dlaczego twój ojciec na sprawie pytany przez swojego adwokata mówi że ciebie nie było . Nie było kolejki ? To dlaczego w POLICYJNYM raporcie z miejsca zdarzenia stwierdzono że kolejka była ? Gdy ty panie Moses twierdzisz że jej NIGDY nie było ? Policja też zmanipulowana przez złą Farrow ? Ogólnie jak bardzo chciałbym być obiektywny w stosunku do tego dokumentu to te i kilka innych przykładów ta opinia między innymi gdzie lekarz właściwie wydaje wyrok która jest lizodubstwem Allena " Pan Allien nie dopuścił się molestowania seksualnego " "Pan " "Podejrzany " jak już . I na jakiej podstawie lekarz wydał wyrok ? On jest prokuratorem ? Sędzią ? To śmierdzi na KILOMETR ! Samo to powoduje że mam co najmniej wątpliwości co do tej sprawy . I dziwią mnie głosy mężczyzn jak widzę głównie co mnie boli głęboko którzy JEDNOZNACZNIE stwierdzają tu że "to tabloid że to zmanipulowane " ja nie potrafię jednoznacznie stwierdzić kto tu ma rację . Prokurator twierdzi że miał podstawy do oskarżenia . Eksperci nie są zgodni a wyście wszystkie rozumy pozjadali i wiecie kto kłamie ? Bo co bo jest sławny robi fajne filmy to już go nie można podejrzewać ? Nawet gdy sam gubi się w zeznaniach ? Nie rozumiem tego ? Męczy mnie też ten argument Allena "To ona to mija Farrow manipuluje " . A dlaczego ja mam mu wierzyć ? Czy on nie opanował sztuki manipulacji widzami ? On jest REZYSEREM on żyje z manipulacji widzem i aktorami jednymi manipuluje żeby widzieli to co on zaplanował drugimi żeby robili to co on chce . Jeśli czułem się manipulowany to właśnie przez niego . Inna sprawa która mnie uderzyła to obłuda tego środowiska jeśli molestującym jest jakiś random czy nawet jest oskarżony o molestowanie to zaraz areszt izolacja od ofiary itp ostracyzm społeczny ale jeśli to jest sławny reżyser to już cichooo przecież on tego nie mógł zrobić WSTYD ! My Polacy też nie lepsi mamy swojego pregatora seksualnego Polańskiego który ma WYROK za seks z 13 latką ! Gdy youtuber wymusza erotyczne zdjęcia od 13 latki to jest słusznie poddany ostracyzmami społecznemu . Gdy Polański ma już wyrok w Stanach za molestowanie 13 latki my go zapraszamy do siebie z honorami by grał Papkina w zemście jego filmy są omawiane na uczelniach bez słowa o tym że jest pedofilem polscy aktorzy pieją z zachwytu jak to by u zboczeńca zagrali ! Bez słowa że jest skazany za pedofilię . Lubisz filmy Polańskiego ok ale stań w prawdzie powiedz "Oglądam sztukę pedofila Polańskiego ja przyznaje oglądałem filmy pedofila Alliena i pedofila Polańskiego