PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=869179}

Allen kontra Farrow

Allen v. Farrow
2021
6,9 2,8 tys. ocen
6,9 10 1 2766
6,5 11 krytyków
Allen kontra Farrow
powrót do forum serialu Allen kontra Farrow

Nie wiem co powiedzieć siadając do tego filmu spodziewałem się tabloidowej rozrywki jakichś płaczów Mii Farrow że Allen zdradził ją z jej NASTOLETNIĄ córką bo tylko tyle było w mojej świadomości o sprawie Dylan Farrow nie wiedziałem NIC i to mną wstrząsnęło do głębi i nawet nie to co można było udowodnić lub nie ale to co mówił sam Allen jak kłamał oszukiwał,manipulował . A dokument to doskonale pokazuje nagrania to jedno to co mówi w swojej biografii to drugie ale kłamstwa jego o kolejce elektrycznej i Mosesa o tym że "jako mężczyzna w domu " cały czas notował wszystko . A oni mu na to udowadniają dobrze to dlaczego twój ojciec na sprawie pytany przez swojego adwokata mówi że ciebie nie było . Nie było kolejki ? To dlaczego w POLICYJNYM raporcie z miejsca zdarzenia stwierdzono że kolejka była ? Gdy ty panie Moses twierdzisz że jej NIGDY nie było ? Policja też zmanipulowana przez złą Farrow ? Ogólnie jak bardzo chciałbym być obiektywny w stosunku do tego dokumentu to te i kilka innych przykładów ta opinia między innymi gdzie lekarz właściwie wydaje wyrok która jest lizodubstwem Allena " Pan Allien nie dopuścił się molestowania seksualnego " "Pan " "Podejrzany " jak już . I na jakiej podstawie lekarz wydał wyrok ? On jest prokuratorem ? Sędzią ? To śmierdzi na KILOMETR ! Samo to powoduje że mam co najmniej wątpliwości co do tej sprawy . I dziwią mnie głosy mężczyzn jak widzę głównie co mnie boli głęboko którzy JEDNOZNACZNIE stwierdzają tu że "to tabloid że to zmanipulowane " ja nie potrafię jednoznacznie stwierdzić kto tu ma rację . Prokurator twierdzi że miał podstawy do oskarżenia . Eksperci nie są zgodni a wyście wszystkie rozumy pozjadali i wiecie kto kłamie ? Bo co bo jest sławny robi fajne filmy to już go nie można podejrzewać ? Nawet gdy sam gubi się w zeznaniach ? Nie rozumiem tego ? Męczy mnie też ten argument Allena "To ona to mija Farrow manipuluje " . A dlaczego ja mam mu wierzyć ? Czy on nie opanował sztuki manipulacji widzami ? On jest REZYSEREM on żyje z manipulacji widzem i aktorami jednymi manipuluje żeby widzieli to co on zaplanował drugimi żeby robili to co on chce . Jeśli czułem się manipulowany to właśnie przez niego . Inna sprawa która mnie uderzyła to obłuda tego środowiska jeśli molestującym jest jakiś random czy nawet jest oskarżony o molestowanie to zaraz areszt izolacja od ofiary itp ostracyzm społeczny ale jeśli to jest sławny reżyser to już cichooo przecież on tego nie mógł zrobić WSTYD ! My Polacy też nie lepsi mamy swojego pregatora seksualnego Polańskiego który ma WYROK za seks z 13 latką ! Gdy youtuber wymusza erotyczne zdjęcia od 13 latki to jest słusznie poddany ostracyzmami społecznemu . Gdy Polański ma już wyrok w Stanach za molestowanie 13 latki my go zapraszamy do siebie z honorami by grał Papkina w zemście jego filmy są omawiane na uczelniach bez słowa o tym że jest pedofilem polscy aktorzy pieją z zachwytu jak to by u zboczeńca zagrali ! Bez słowa że jest skazany za pedofilię . Lubisz filmy Polańskiego ok ale stań w prawdzie powiedz "Oglądam sztukę pedofila Polańskiego ja przyznaje oglądałem filmy pedofila Alliena i pedofila Polańskiego