PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867716}

Alma

2022 -
6,1 1,2 tys. ocen
6,1 10 1 1180
Alma
powrót do forum serialu Alma

Ogólnie serial jest średni, ale szanuję za dodanie LGBT :D

Fan_Seriali

Geje i lesbijki to ostatnio wszędzie są, nawet w animacji jakiś czas temu trafiłem na transwestytę geja. I tak jak dotychczas byli mi oni obojętnie, tak przez takie upychanie ich wszędzie na siłę zaczynam rozumieć dlaczego większość ich "nie lubi".

ocenił(a) serial na 5
Quellehir

A ja właśnie nie rozumiem, bo jak wszędzie wciskają związki hetero to nagle jest dobrze a jak związki LGBT to jest źle i gdzie tu logika!?

Fan_Seriali

Bo związek hetero sam w sobie jest logiczny. Jest chłop i kobieta, z nich rodzi się życie, tak było i będzie zawsze. LGBT no cóż...

Wenzon

Klasyczne zakłamanie. Homoseksualiści zawsze się rodzili, rodzą i będą się rodzić! I głupotą jest zarzucanie im niepłodzenia dzieci! Od płodzenia dzieci są heteroseksualiści (jest ich ponad 90%) a nie LGBT! A szczyt hipokryzji to argument o przedłużaniu gatunku, którym heterycy jak biczem walą w homoseksualistów (bo im tak wygodniej) a sami ideę prokreacji mają w nosie (prezerwatywy, aborcje, rozwody), bo wtedy liczy się dla nich ich własna chuć i przyjemność! Cóż za egoizm i zakłamanie!

Fan_Seriali

Nikt z oglądających nie daje plusa czy szacunku słabemu serialowi tylko dlatego, że główni bohaterowie byli hetero. Ty natomiast tak zrobiłeś ze względu na to, że wsadzili LGBT. Żenada.

ocenił(a) serial na 5
baarmi79

Oj uwierz że są tacy ludzie co oceniają serial/film po orientacji głównych bohaterów

ocenił(a) serial na 5
baarmi79

Ty jesteś jeszcze za mały by zrozumieć, że świat to okrutne miejsce

Fan_Seriali

Dobrze, że Ty jesteś już duży. Taki trochę przerośnięty. Szkoda tylko, że taki ograniczony.

Fan_Seriali

Jak można wciskać związki hetero??? To jest coś naturalnego. Wciskanie na chama LPG do obrzydzenia jest nienormalne. Czasem mam wrażenie, że oglądam serial beż fabuły bo przez wątki homo niewiadomo o co chodzi

Quellehir

Właśnie! W serialach z przed lat tez były osoby homo, nie mam nic przeciw, ale teraz w praktycznie w każdym nowym serialu jest np nie jedna para LGBT, ale 2 czy 3.! To juz dla mnie spora przesada.. tyle ile żyję spotkałam 1 osobę która wiedziała, że jest BI ( nie mam z tym problemu, powtarzam się :P ). Dlaczego (nie chodzi mi tylko o ten serial) nie może być np 1 pary homo, a nie 3/4 - zwłaszcza w serialach ",dla nastolatków "?...

Nataszka486

Dokładnie, tak jak napisałaś. Szczytem jest serial "Sandman", niedługo to hetero będą rzadkością. LGBT jest tak wszędzie "poupychane na siłę", że oglądać się tego nie da. To samo o dyskryminacji rasowej (biały zawsze zły), a jak połączy się geja z czarnym to już Oskary lecą, co za mentalność - masakra. Oczywiścię są dobre filmy jak Brokeback Mountain ale na takie perełki już bym nie liczył. Pozdrawiam.