ostatnim odcinku. Jestem zdegustowany!
Po drugie-Skąd wniosek ,że to zakończenie serialu a nie sezonu ?
co z wami? to przecież dopiero przedostatni odcinek XD
Nie co z nami tylko co z Tobą xD ? -2x13 God's Eye to jest ostatni odcinek drugiego sezonu...
2. Serial miał słabą oglądalność i nigdzie nie ma wzmianki o 3 sezonie, więc zakładam, że to koniec!
to czemu wszędzie jest łot ?
A dlaczemu ludzie mówią poszłem zamiast idłem?
http://zapytaj.onet.pl/Category/006,008/2,11893653,Lat_czy_L... jak widzisz nikt nie podaje ło ale dobra kit z tym nie będę się kłócił.
Samo what czytamy łot, ale jeśli mówisz zdanie what the fu.., to często "t" zlewa się z "d" i słyszymy wtedy "ło de fak".
A nie da się czegoś po polsku?
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Czyż nie zabrzmiało to soczyście i swojsko? :)
My hovercraft is full of eels.
:)
Zamiast, stale, głupio się tłumaczyć, wystarczyło pomyśleć przy napisaniu pierwszego posta.
Tak jak i Sheldon...;)
hehe dokladnie! ale on sie dowiedzial jak mialy sie zakonczyc dalsze losy
Takiego zakończenia spodziewałbym się po stacji FOX, ale nie po SYFY channel. Nikomu nie można wierzyć, wszędzie tylko kretyńskie rankingi oglądalności, wszyscy mają gdzieś mniejszość. Finał do dupy, należało z szacunku do widza nakręcić przynajmniej jeszcze jeden odcinek i skończyć to z sensem. A tak mamy zwykłe chamstwo.
Pamiętacie może w którym odcinku którego sezonu to było? Chcę to zobaczyć jeszcze raz. :P
Porażenie wszystkich ludzi w zasięgu błysku nie było mocne? Gary kręcący się między ciałami - pewnie przynajmniej część tego nie przeżyła - to kiepska scena? Jako zakończenie całego serialu może i wyszło nie najlepiej, ale mogłoby być świetnym wstępem do następnego sezonu - to porażenie daje niemal nieskończone możliwości kontynuowania wątków i rozwijania postaci lub wprowadzania nowych. Tyle że serial anulowano, więc dupcia zbita..
I właśnie z powodu faktu, że już nie będzie III sezonu to zakończenie może kogoś zdegustować..
Sheldonowi też się nie spodobało :D