PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=594595}

Alphas

2011 - 2012
6,7 3,0 tys. ocen
6,7 10 1 2969
Alphas
powrót do forum serialu Alphas

2x02...

ocenił(a) serial na 6

<spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler ><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoile r><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoil er>

dziwna zależność-jak pojawiła się superszybka alfa to odcinek zamulający ;x wszycscy oprócz Rachel i Gary'ego zaczeli mnie irytować ,a zwłaszcza Nina i Dani...Mam nadzieje że ta pierwsza nigdy nie wróci a następnym odcinku nie będzie psów z supermocami :)

ps czekam na Kat ^^

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

edycja nie działa...przeczytałem streszczenie,tu nie chodzi o psy a Kat już w 2x03 ! :D

kamil665544

Czemu zamulający ? :) zgadzam się z tym że Dani jest wkurzająca ale niestety Ninę kocham już od 1 odcinka i nic tego nie zmieni ;]

a propos : kim jest kat bo nie w temacie jestem ;>

ocenił(a) serial na 6
DeathOfMe

tak w razie czego jakby ktoś nie chciał spojlera przeczytać --> http://strefamiszcza.blox.pl/2012/07/Nowe-zdjecie-obsady-Alphas.html

dobre pytanie czemu zamulający ,ale kieruj je do twórców a nie do mnie ;p w 2x01 to takie tempo że aż strach mrugnąć bo coś się przegapi a tu takie spuszczenie z tonu i dużoooo gadania :)

ciekawe czemu wysadzili pociąg i kto zastrzelił szybkiego...

kamil665544

ok już zrozumiałem o co ci chodziło :) kiedy zobaczyłem jego śmierć to pomyślałem ,, Dani ty biczo'' a chwilę później ,,przecież był wystrzał'' i ,,TO NINA" xD

DeathOfMe

Dobrze, że ktoś nowy się pojawi, trochę świeżości wprowadzi, bo Danielle to dla mnie całkowity niewypał, nie mogę jej ścierpieć. Mam nadzieję, że nowa będzie fajna. Znalazł ktoś jakieś promo do 2x03?

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

s02e03 przecież już jest dostępny w całości

ocenił(a) serial na 6
witex84

teraz tak,ona pytała 6 dni temu :P

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

no wiem,
zauważyłem po tym jak opublikowałem