<spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler ><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoile r><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoil er>
dziwna zależność-jak pojawiła się superszybka alfa to odcinek zamulający ;x wszycscy oprócz Rachel i Gary'ego zaczeli mnie irytować ,a zwłaszcza Nina i Dani...Mam nadzieje że ta pierwsza nigdy nie wróci a następnym odcinku nie będzie psów z supermocami :)
ps czekam na Kat ^^
edycja nie działa...przeczytałem streszczenie,tu nie chodzi o psy a Kat już w 2x03 ! :D
Czemu zamulający ? :) zgadzam się z tym że Dani jest wkurzająca ale niestety Ninę kocham już od 1 odcinka i nic tego nie zmieni ;]
a propos : kim jest kat bo nie w temacie jestem ;>
tak w razie czego jakby ktoś nie chciał spojlera przeczytać --> http://strefamiszcza.blox.pl/2012/07/Nowe-zdjecie-obsady-Alphas.html
dobre pytanie czemu zamulający ,ale kieruj je do twórców a nie do mnie ;p w 2x01 to takie tempo że aż strach mrugnąć bo coś się przegapi a tu takie spuszczenie z tonu i dużoooo gadania :)
ciekawe czemu wysadzili pociąg i kto zastrzelił szybkiego...
ok już zrozumiałem o co ci chodziło :) kiedy zobaczyłem jego śmierć to pomyślałem ,, Dani ty biczo'' a chwilę później ,,przecież był wystrzał'' i ,,TO NINA" xD
Dobrze, że ktoś nowy się pojawi, trochę świeżości wprowadzi, bo Danielle to dla mnie całkowity niewypał, nie mogę jej ścierpieć. Mam nadzieję, że nowa będzie fajna. Znalazł ktoś jakieś promo do 2x03?