PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=594595}

Alphas

2011 - 2012
6,7 3,0 tys. ocen
6,7 10 1 2969
Alphas
powrót do forum serialu Alphas

2x06  

ocenił(a) serial na 6

Po czekaniu 5 dni na napisy i z przesuniętym głosem, ale wreszcie udało mi się obejrzeć ten odcinek.Po całej wiosce alf spodziewałem się czegoś lepszego.Dlaczego znowu Rachel dostała 'kopa w dupe' i jej i tak już trudne życie stanie się jeszcze bardziej koszmarne ? ...To niesprawiedliwe -jakby Hicks dostał tym urządzeniem to by był jeszcze lepszy i to bez żadnych szkód ubocznych :< .Dani jeszcze bardziej wku...rza a ojciec nie lepszy.Jak można było ulepszyć wroga zamiast go obezwładnić ??? LOL. Czy Skylar przystała na propozycję ? Nadal odczuwam brak Kat :( Nina zmieniła się wizualnie i psychicznie.

Po trailerze sądzę ,że 2x07 będzie najlepszym odcinkiem w drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 4
kamil665544

siema, bardzo rozczarowalo mnie to, co wlasnie przeczutalem. dlaczego tak uwazasz? skad takie przemyslenia?!

ocenił(a) serial na 6
I_got_5_on_it

co dokładnie :D ?

kamil665544

Można poprosić linka do tralera ? :)

Przez pół odcinka śmiałem się z idiotyzmu Rosena. Istny geniusz xD też odczułem brak Kat i małą rolę Niny ;o

Czy tylko ja uważam że 10 odcinków to stanowczo za mało na serial z takim potencjałem ?

ocenił(a) serial na 6
DeathOfMe

tak poza tym to ja nie wiem czemu Claude się ukrywał z taką mocą &lt;lol&gt; na pewno sąsiedzi to cegłami okna wybijali bo on rozmawia z pszczołami...i gdzie blond pasemka Skylar ?!

Co do ilości odcinków to zależy od spojrzenia.Alphas ma bardzo duży potencjał ,ale nie radzi sobie z jego wykorzystaniem...(patrz mistrzowski odcinek 1x04,1x09,1x10)
jeden gość z tej wioski to był niewidzialny ,bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem ... ?

http://www.syfy.com/videos/Alphas/vid:18676963

kamil665544

Wyczuwam irytujący odcinek -,- i znowu zamiast ekipy Parishaz ''siódemki'' jakiś przerywnik .... i to jeszcze KOLEJNA Alpha kontrolująca umysły (Duch, Nina, Jonas, w pewnym sensie Kimi) Taka mała powtórka z rozrywki ? xD

ocenił(a) serial na 6
DeathOfMe

to nie KOLEJNA tylko POPRZEDNIA alfa ;p nie poznałeś Jason'a z 2x05 ? już nie jest w śpiączce

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Rosen był bardziej zajęty wyrwaniem stamtąd Skylar jak nad tym co robi. Bardzo mnie interesuje czy ona zgodzi się na tę współpracę.
Czekam na więcej Kat. Ona jak i Gary to moi ulubieni bohaterowie.
Nie lubię Dani, postaci jak i aktorki.

U Hicksa też by się pojawiły jakieś skutki uboczne. Rachel ma uciążliwą zdolność, możliwe że dlatego tyle dostaje, ale dziwi mnie, że nie potrafi tego LEPIEJ kontrolować.

ocenił(a) serial na 6
Badly

wątpie w te skutki u Hicksa,gary ma autyzm,rachel wiadomo,nina się uzależnia od swojej mocy a u billa by serce nie wytrzymało -tylko on by wyszedł bez szwanku (bardziej zwinny,lepsza celność a może nawet moc jak Marcus Ayers)

jak to można lepiej kontrolować ? tyle zarazków,hałasu,smrodu -tylko współczuć...Ale jak widać na zakończeniu tego odcinka całowała się z Johnem więc może będzie z nią lepiej

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Marcus? Który to? Osobiście jestem zdania, że nie ma niczego bez skutków ubocznych.

Ignorować to. Skupić się na czymś, a nie na tym co widzę, słyszę albo wącham.

ocenił(a) serial na 6
Badly

z 1x02 -potrafił przewidzieć przyszłość na podstawie 'przyczyna i skutek'

Jakby samolot ruszał koło Ciebie albo byś stał/a przy głośniku na koncercie to byś odkrył/a że pewnych rzeczy nie da się zignorować.Rachel by musiała chodzić z zamkniętymi oczami i ze stoperami w uszach ;x

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Ach! Ona. Kurczę, zapomniałam o nim.

Stałam przy głośniku ^^ Kwestia przyzwyczajenia. Rachel jest uzdolniona od dziecka. Jest taka jak każda inna osoba, tyle, że potrafi to lepiej. Każdą normalną osobę jakiś zapach czy widok w pierwszej chwili "uderzy", ale później się przyzwyczaja. Czasami mam wrażenie, że twórcy specjalnie robią Rachel taką kruchą i biedną, żeby miał się kto nią zając. Już Gary jest lepiej ogarnięty od niej.

ocenił(a) serial na 6
Badly

ale Garemu tylko brzęczy czasem ;D ja przy pobieraniu krwi zawsze mdleje i jakoś się nie mogę 'przyzwyczaić' xD

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Ja się boję igieł, mimo, iż mam z nimi dosyć często do czynienia. To już jest kwestia psychiki. Podejrzewam, że gdybyśmy byli na pobieraniu codziennie to byśmy się przyzwyczaili.

ocenił(a) serial na 6
Badly

http://media.tumblr.com/tumblr_m8q9u2A1Qb1r6jytk.gif :D

kamil665544

Teraz to mnie zniszczyłeś >,< znowu ten Jason ... jezu ale i tak nie będzie Ekipy z ,,Siódemki'' :(